2777
2789
یووهوو تلسمو شکستیم!

خیلی خوب بود خوش گذشت و جای همگی خالی مخصوصا سارا جون و شبنم جون و دوتا رویاهای عزیز

تعدادمون زیاد نبوود : سمیرا، زهرا، فریناز، پانی، سعیده، لیلی و من...
اولش که من ذوق زده بودم هی از بچه ها عکس گرفتم البته از همه مامانا هم نرسیدم بگیرم به این دلیل که همه با هم نرسیدیم و همه هم باهم برنگشتیم. وقتی هم که اونجا بودیم مامانای پسرا همش دنبال پسراشون میدویدن!
اما از بچه ها عکس گرفتم زیاد میزارم براتون حال کنین
از سعیده جونم عذرخواهی میکنم که نرسیدم باهاش خداحافظی کنم.
اینم چن تا عکس از قرار امروزمون

IMG4UP
IMG4UP
IMG4UP

اصلا به حرف پانی گوش نکنین که هی میگه بهداد بچه هارو میزنه اصلا هم اینطور نیست... فقط دوس داره سر به سر بقیه بزاره... به اضافه اینکه این ماشین رایان که تو عکس میبینین رو همه بچه ها دوس دارن...
IMG4UP
مایا بده به من!
IMG4UP
مایا با جیغ: اهههه ببدددددددددددده! ....بهداد: نمیدم!!!!
IMG4UP
مایا: خاله خاله ... بین اینهمه خاله از کجا بدونه کدوم خاله! مامان رایان.. بیا این ماشینو از بهداد بگیر خوب!
IMG4UP
و اینم شیرکوچولو که داره از فرصت استفاده میکنه و خودشو به سارا نزدیک میکنه! هه هه
IMG4UP

نه نه اشتباه نکنید این هایا نیست!
IMG4UP
بله این مایاست با لباس هایا ...
IMG4UP

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

** خبر خبر **

شوی کودک و مادر و بدلیجات از سه شنبه تا پنج شنبه یعنی 26و27و28 اردیبهشت

دوستای گلم برای نی نی هاتون از تایلند و امریکا یه عالمه لباسای خوشگل و شیک اوردم

لباسها همه مارک هستند :Zara,Oshkosh,Gap,Carters,Beneton,Mother care, ....

مژده به دوستانی که منتظر بادی های اصل کارترز بودند با طرح های فوق العاده و زیبا از نیوبرن تا 36 ماهگی با قیمت باور نکردنی فقط 7000تومان

لباس های مامانا هم با قیمت های عالی شامل بلوز تاپ و پیراهن اسپرت و صندل و کیف وبدلیجات های خوشگل وتک

مکان : سعادت اباد خیابان علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ13 واحد 1

تلفن:09381554314

نمونه لباس ها رو میتونین تو وبلاگم ببینین ولی یه عالمه مدل هست که عکسش تو وبلاگم نیست

http://www.niiniicenter.mihanblog.com/

ساعت برگزاری شو از 11 صبح تا 6 بعد از ظهر هست

احتمالا بعد از این ساعت ها هم امکان بازدید باشه البته فقط با هماهنگی قبلی

منتظر دیدن روی ماه همتون هستم مامان سروش (شیما)
اینم ادرس کلوپم

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=23-2-1391&PageNumber=1
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
واااااااااااااااااااااااااااای ملی جون چه روایت تصویری خوبی،عکسارو که دیدم یهو دلم تنگ شد...راستی حیف که من این قسمت آخر رو که مایا لباس هایا رو پوشیده نبودم...
مامانایی که نتونستین بیاین جاتون خیلی خالی بود،خیلی خوشحالم که دوستای به این خوبی دارم.ملی جون که یه خانم به تمام معناس،مادر گلشم که مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهه.ملی من عاشق مامانتم،خیلی مهربونه....
زهرا جون،سعیده جون،فریناز جون،لیلی جون و پانی جون هم که یکی از یکی ماه تر.خلاصه که عالی بود...
جانمممممممممم ...خوردنیهای منو ببین..پس بالاخره طلسم شکست ..خدارو شکر که بهتون خوش گذشته و ممنون که جای منو خالی کردین. دلم اونجا بود! ایشاله همیشه شاد باشین و قرارها هم پابرجا ..تاااااااااااا عروسی این فسقلیا!!! یعنی میشه؟!!!هههههههه
ملی جون پس از خودتون هیچی نگذاشتی؟
مایا-هایا-برسام-رایان-محمدامین-سارا -بهداد بوسسسسسس واسه همتون عزیزای دل من ...
باقی دیگه عکس نگرفتین؟همینا بود؟نمیشه که!!!
مرسی سمیرا جون لطف داری منم خیلی از داشتن دوست خوبی مث شما خوشحالم
مامان هم همش میگه چه بچه های خوبی هستن دوستات..

سارای گلم ایشالا به همین زودی میبینیم همدیگرو
انقد مامانا درگیر بچه ها بودن اصلا یادمون نبود که عکس دست جمعی بگیریم (تجربه اولمون بود دیگه!)
ایشالا قرار بعدی سابقه دار میشیم بلکه بچه ها هم یه کم اروم شدن!!! هه هه
سعیده میگفت کاش پارسال که بچه ها کوچولو بودن کلی قرار میزاشتیم...
اما الان هم لطف خودشو داره..
دیروز جای کیان عزیزم خیلی خالی بود همین طور بقیه بچه های کلوپ

به ما که خیلی خوش گذشت و حسابی سوختیم از بس رایان رفت و آمد کرد

دست بابای ملی هم درد نکنه که منو رسوندن وقتی رسیدم جلوی در دیدم که هی وای من کلید رو جا گذاشتم از طرفی موبایلم هم خاموش شده بود رفتم خونه دوستم چند کوچه پایینتر نبودددددددددد رفتیم تو پارک و اخرش دیدم خیلی خسته ایم رفتیم خونه مادرشوهر جان و اونها هم حسابی از رایان لذت بردن و شب ساعت 9 و 10 بود که اومدیم خونه و رایان تا 12 خوابید و بعد بیدار شد

انقدر راه رفته بودم پری شدم هههههههههههههههه

اینم از عکسهایی که هول هولی گرفته بودم
زهرا ااااااااااااا چه اتفاقاییییییی برات افتاده!!!! راستی یکی از قطعات اتوبوس رایان هم تو ماشین جامونده براش نگه میدارم.
زهرا عکسات بامزه بودن...
برسااااااااااام کلاغ پر تموم شده هه هه
2810