2777
2789
دوستای خوبم منم خیلی با ساعت 11 موافقم.
بهداد از صبح سرفه میکرد عصری بردمش دکتر گفت آلرژیه نباید تو این هوا زیاد بیرون ببریش. واااااااااااای ولی دلم نمیاد نیام ببینمتون. به امید خدا تا 11 میام و دوستای خوبم رو میبینم .دعا کنید تا صبح پسملم خوب باشه.

ای بابا رویااااااااااا جون کجایی؟ یعنی فردا نمیای ؟ آخه بدونه ایلیا که نمیشه گریهههههههه. هر موقع رسیدی اس ام اس بده تا با هم هماهنگ گنیم.

زهرا جون صبح برات اس ام اس میدم.
فریناز جون شماره ام رو برات میل میکنم.
شب خوش
به امید دیداااااااااااااااار. بوووووووووووووس

خوب من اومدم
باشه من هم تا 11 خودمو مایارو میرسونم
الان خیلی دیره میخواستم به رویا اس بدم ببینم برگشته یا نه!
کاش ساعت قرارو بهش بگیم. که اگه رسید بیاد.
من که اگه بارون هم باشه میام. اونسری هم تگرگ بود و زود تموم شد!
بهداد کوچولو جون خاله حالت خوب باشه ها! بیاین میخوایم حالشو ببریم.
میگم فک کنم فقط مایاست که ساعت ناهار نداره. اصلا نمیخوره که ساعت داشته باشه. معمولا تازه بعد از خواب بعد از ظهرش یه چیزی میخوره! من اگه بتونم یه چیزی براش میارم.
باید فک کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من متاسفانه نمیتونم بیام گریههههههههه

ما فکر میکردیم قرار سه شنبه بریم ولی امشب شوشو بلیط ها رو اورد دیدیم دوشنبس به خاطر همین نمیرسم بیام
خیلی دوست داشتم شما دوستای خوبم رو ببینم گریهههههههههههههههههه
الهی قربون بهداد خوشگلم برم من پانی جون برسام هم حساسیت داره با این بارندگی ها فکر کنم آلاینده های هوا کم شده باشه ایشالله که مشکلی پیش نمیاد و خوش میگذره

آخیش ملی جون اومدی. من به رویا مامان کیان s دادم ولی به سعیده صب میدم الان روم نمیشه. فقط میمونه نازی.ملی شماره شو نداری؟
قربون مایا خوشگلم من برا برسام خودم میخوام سالاد الویه بیارم
اه نازی چه بد شد کاش زودتر میدیدی
روزشو عوض میکردیم..
اما عیب نداره برو به سلامت ایشالا سری بعد میبینیمت.
دیگه راه افتادیم خواهر ...
خوبه من شماره سعیده و رویا رو ندارم. فریناز جون قربون دستت زحمتشو بکش.
فریناز جون شماره امو دوباره فرستادم.
ملی جون شماره امو برای شما هم فرستادم.

آخه نازیلا جون حیف شد پسمل خوش تیپمونو نمیبینیم و مامانه خوش تیپ تر تر شو.به امید خدا از این به بعد بیشتر قرار میزاریم. بوس
2810