2777
2789

ببخشید
با اجازه صاحب کلوپ

ختم 40 روزه سوره یس

ازیکشنبه 9 تیر ماه تا روز عید فطر

به نیت حاجت روایی تمامی شرکت کنندگان

لطفا فقط و فقط به کلوپ زیر مراجعه کنید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19904

دوستان حتما حتما حتما شرایطو بخونید و تایید کنید

تا اسمتونو تو لیست وارد کنم و تایید کنم

شرایط:
1. ختم سوره یس از 9 تیر به مدت 40 روز
( همگی با هم 9 تیر شروع میکنیم
و روز عید فطر تمام)

2. حتما به نیت حاجت روایی همگی اعضا میخونیم.

3. این ختم هدیه به حضرت فاطمه و امام علی هست

اگر شرایطو خوندید بگبد تا اسمتونو بنویسم

روزی یکبار همگی سوره یس رو میخونیم

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه در مورد این ازمایش هم نظر بدید....
حجم.2
ph.7.5
موتیلیتی<1st hr> رو زده 50
موتیلیتی <2 nd hr>. رو زده 45
موتیلیتی کلا 45 درصد نرمال و 55 درصد ابنرمال
leukocytes:rare
epid.cells: 0_1
spermatogenic cells: 10_12
hpf mucous:p<++>
ابنرمال مورفولوژی:55 %
هر جا سخن از اعتماد است......................من خنده ام میگیرد..............
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=8-8-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
شماره تماس :093639213244
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
سلام شوهرم الان داره برا عمله واریکوسل میره اتاق عمل!!! هیچکس جز من و دوستش که الان همراهش هست نمیدونه. من یه بچه ی 4 ماهه دارم و چون شوهرم نمیخواست کسی بفهمه نتونستم بچمو جایی بذارم و برم پیشش. خیلی نگرانشم! براش دعا کنید.
3 بهمن 92 بود که خدا پر نورترین ستاره در آسمان قلبم رو بهم هدیه داد! مهدیه ی عزیزم دوستت دارم...
سلام دوستان همسرم از اسپرم داد و نتیجه اون اینه تعداد 45 ملیون motility rapid progression 30% motility faorward progression 40% باقی خصوصیات خوب هست. دکتر خودم گفت نتیجه ازمایش بد نیست ولی همسرم خودش رفت ارولوژ اون گفت واریکوسل گرید 3 شدید داری و باید سریع عمل بشی. عملش باز هست و دکترش هم دکتر یوسف البرز است که به قول خودش 37 سال داره اینجوری عمل می کنه به نظرتون این روش خوبه و میشه بعد عمل به بچه دار شدن امید داشت. شنبه صبح عمل داره تو رو خدا خیلی دعا کنید..
سلام من محمد 29 سالمه. من واریکوسل چپ خیلی خفیفی داشتم که به علت بارور نشدن دیروز عمل جراحی انجام دادم. الان بیضه چپم و رگ داخل بیضه ام خیلی متورم شده . میخواستم ببینم این طبیعیه یا ممکنه که علتی داشته باشه؟
از کدوم دکترا راضی هستین؟؟؟؟؟؟ واسه هیدروسل یه دکتری که حاذق باشه؟ هیدروسل دردناک خطرناکه؟؟؟ عملش خیلی حساسه؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
دکتر فرشاد نامداری بهترین جراح اورولوژیست تهران هستن من از یه عملی که یک درصد احتمال داشت از عمل ایشون نتیجه صد گرفتم عملی که خیلی از دکتر های مشهور دیگه تقبلش نکردن یا با هزینه های بالا و بدون تضمین اما دکتر نامداری کارش حرف نداره 02188776801 شماره مطبش
2810