2777
2789
شوهر من در اصفهان پیش دکتر همایون عباسی به روش میکروسرجری عمل کرد که با این روش احتمال عود کردن خیلی پایینه.و خدا را شکر مشکل برطرف شد وبچه دار شدیم.

دکتر عباسی زیر میزی نمیگیره و فقط هزینه بیمارستان که از شوهر من سیصد و خورده شد.

ادرس دکتر سر چهارراه فلسطین به سمت فردوسی هست.تلفن2212124
شوهر من با روش میکرو سرجری در اصفهان عمل کرد و دکتر 2 روز استراحت بهش داد .البته بعد از 2 روز هم نباید کارای سنگین میکرد ولی سر کار میرفت.
روش میکروسرجری خیلی دقیق است و احتمال عود خیلی کم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من قبل از عید رفتم پیش دکتر پویان به علت درد خفیفی که داشتم ازمایشی اسپرم رو که از شهرستان گرفته بودم نشون دادم گفت که باید دوباره ازمایش بدی جواب ازمایشو بردم پیش دکتر که به علت شلوغی زیاد نتونستم برم پیش دکتر فقط دکتر برام پنتوکسی نوشت و گفت اگه برای بارداری تا پایان مصرف این قرصها نتیجه نگرفتین دوباره بیا واسه عمل خوشبختانه مشکلم برای بارداری حل شده میخواستم بدونم باید عمل رو انجام بدم یا میشه انجامش نداد
آقای کاوه سلام.خدارو شکر که دارین بابا میشین.شوهر منم پارسال واریکوسل چپ داشت عمل کرد الان 1 سال هست که مامان نشدم هیچ دارویی مصرف نکره شوهرم میشه تعداد و نحوه مصرف قرص هاتونو بگین منم بدم شوهرم بخوره؟بعد از چند ماه نتیجه گرفتین؟نتیجه آزمایشتون میدونین در چه حدی بود میخوام مقایصه کنم.ممنون
البته دکتر پویان به من فقط پنتوکسی فیلین داد 3 تا بسته 100 تایی روزی سه تا البنه من خارجیشو گرفتم که حدودا شد50 تومن در مورد ازمایش هم از ازمایش فقط تعدادرو فهمیدم که 4 میلیون بود البته تا بابا شدن کلی مونده تا ببینیم خدا چی میخواد خدا کنه مشکلی پیش نیاد حدودا سه ماه مصرف قرصا طول میکشه البته بعضی دکترا روزی دوتا همراه با ویتامین e تجویز میکنن
سلامن به همگی بچه ها من فروردین ماه باردار شدم ولی درست قبل از اون دکتر برای شوهرم جراحی واریکوسل نوشته بود می خواستم بدونم این جراحی فقط بخاطر بارداری لازمه یا برای سلامتیش هم مهمه الان که باردار شدم ایا نیازی هست بره عمل یاصرفا فقط یرای باردار شدن من بود البته من دوبار خارج از رحم حامله شده بودم که بعد از ازمایش دکتر گفت بخاطر واریکوسل اسپرمهاش ضعیفه
ممنون
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
لیلا جون جراحی واریکوسل در مردان نابارور خیلی مفیده اما به غیر از اون هم اگر عمل بشه 100درصد بهتره برای خودش.بعدا خدای نکرده دچار مشکل میشه.
من به دستای خدا خیره شدم ......معجزه کرد😍
2810