2777
2789
پیش دکتر نوروزی به هیچ وجه نروید! من واریکوسل گرید 2 داشتم و ایشون گفتند که باید عمل کنی..در صورتی که اکثرا گرید 3 احتیاج به عمل داره. بعد از عمل هم تا چند هفته کلی درد داشتم و معلوم نیست وقتی بیهوش بودم چه بلایی بر سرم آوردند و کلی جای بخیه ام ورم کرده بود و تا 2 سانتیمتری اطراف اون بدجوری درد میکرد.درصورتیکه دوستان دیگرم که این عمل را انجام داده بودند نهایتا تا 2-3 روز درد داشتند. در روز جراحی(که معمولا بیمارستان پارسیان را معرفی می کنند) ایشون میذارن مریض های واریکوسلشون 3 تا 4 نفر شدند همه را با هم به صورت سری عمل می کنند و نهایتا برای هر کسی 15 دقیقه وقت میذارن.(بالاخره واسشون نمیصرفه به خاطر یک نفر بیان بیمارستان و وقتشون تلف بشه!) هر وقتم که مطبش میری واسه 3 ماه بعد وقت میده و بعد از 3 ماه هم یک دقیقه بیشتر به حرفات گوش نمیده و بازم کار خودشو میکنه! تا چندین سال پیش دکتر خیلی خوبی بود و حتی پدرم پیش ایشون عمل کرده بود اما الان 1-2 ساله که خیلی بی وجدان شده و به خاطر اینکه معروف شده خیلی خودشو میگیره و به مریض اهمیت نمیده و به خاطر یه قرون دوزار به همه میگه باید عمل کنید. خدا ازش نگدره که انقدر واسشون جون آدما بی ارزشه و اهمال کاری می کنن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای کاوه
برید بیمارستان مصطفی خمینی تهران دکتر فروتن به نظرم دکتر حاذقی میاد والبته با وجدان همسر من روز 5 شنبه میرن برای عمل اگر بیمه باشید0 25 هزار تومن میشه و دکتر خودش پول نمی گیره در صورتی که دکتر پویان می خواست یک ملیون و دویست بگیره
سلام من 23 سالمه و حدود دو هفته پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم سه روز بعد از عمل حواسم نبود و توی خیابون از روی یه جوب پریدم بعد از پریدن هیج درد یا سوزشی در محل عمل احساس نکردم ولی از روز بعد وقتی که دست به بیضه چپم میزنم درد میگیره. ایا این درد بخاطر فشار اومدن به بیضه بعد از پریدنم؟ممکنه هیدروسل باشه؟یا این درد بعد از عمل طبیعیه؟
2805
سلام من 23 سالمه و حدود دو هفته پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم سه روز بعد از عمل حواسم نبود و توی خیابون از روی یه جوب پریدم بعد از پریدن هیج درد یا سوزشی در محل عمل احساس نکردم ولی از روز بعد وقتی که دست به بیضه چپم میزنم درد میگیره. ایا این درد بخاطر فشار اومدن به بیضه بعد از پریدنم؟ممکنه هیدروسل باشه؟یا این درد بعد از عمل طبیعیه؟
سلام

شوهر منم واریکوسل داره بچه ی اولم با مشکلات شدید قلبی به دنیا اومد

میخوام بدونم واریکوسل دلیلِ این بیماریِ

و ممکنه برای بچه های بعدیمون هم مشکلاتی پیش بیاد

لطفا اگه اطلاعات دارید کمکم کنید

ممنون
سلام حمید هستم 26 ساله چهار ماه پیش به دلیل آغاز درد ناگهانی در بیضه سمت چژم به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشون پس از معاینه واریکسل درجه دو برای بیضه چپ تشخیص داد و آزمایش اسپرم هم تجویز کرد که نتایج از این قرارند: Volume mL 4.5 Color Milky Viscosity Normal Liquefaction,min 30 pH 7.8 Mucus none Motility Count,Mill/mL 15 Rapid progressive(class A)% 14.3 Prigressive(class B)% 7.1 Total Progressive(A+B) 21.4 Non Progressive(class C) 0 Live ratrio(Class A+B+C)% 21.4 Non motile(class D)% 78.8 Round cells,Mill mL 2.2 WBC,Mill 0 Immature cells 0 Normal Morphology % 60 Pathology % 40 Head pathology 40 Midpiece pathology 0 Tail pathplogy 0 TZL 1 بعد دیدد آزمایش، دکتر گفت بهتره عمل کنی با این حال گفت به مدت 6 ماه روزانه ویتامین دی همراه با یه قرص دیگه که الان حضور ذهن ندارم مصرف کنم. من درد خفیفی در بیضه چپ دارم. همچنین اندازه بیضه چژ کوچیکتر از راست شده که دکتر گفت بخاطر واریکسله.در ضمن من مجردم. حال به نظر شما عمل کنم بهتره؟چه روش جراحی بهتره؟ مدت زمان جراحی چقده؟آیا با بی هوشی کاملا؟ ممنون از راهنماییتون
سلام حمید هستم 26 ساله چهار ماه پیش به دلیل آغاز درد ناگهانی در بیضه سمت چژم به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشون پس از معاینه واریکسل درجه دو برای بیضه چپ تشخیص داد و آزمایش اسپرم هم تجویز کرد که نتایج از این قرارند: Volume mL: 4.5 Color: Milky- Viscosity: Normal- Liquefaction,min: 30- pH : 7.8- Mucus: none- Motility- Count,Mill/mL: 15 Rapid progressive(class A)%: 14.3- Prigressive(class B)%: 7.1- Total Progressive(A+B): 21.4- Non Progressive(class C): 0- Live ratrio(Class A+B+C)%: 21.4- Non motile(class D)%: 78.8- Round cells,Mill mL: 2.2- WBC,Mill: 0- Immature cells: 0- Normal Morphology % : 60- Pathology % : 40- Head pathology : 40- Midpiece pathology : 0- Tail pathplogy : 0- TZL: 1- بعد دیدد آزمایش، دکتر گفت بهتره عمل کنی با این حال گفت به مدت 6 ماه روزانه ویتامین دی همراه با یه قرص دیگه که الان حضور ذهن ندارم مصرف کنم. من درد خفیفی در بیضه چپ دارم. همچنین اندازه بیضه چژ کوچیکتر از راست شده که دکتر گفت بخاطر واریکسله.در ضمن من مجردم. حال به نظر شما عمل کنم بهتره؟چه روش جراحی بهتره؟ مدت زمان جراحی چقده؟آیا با بی هوشی کاملا؟ ممنون از راهنماییتون
سلام بنده دکتر رضاخانیها جراح کلیه و مجاری ادراری هستم.از بیماران محترم در صورتیکه در مورد واریکوسل و یا مسائل باروری و اختلالات جنسی سوالی دارند لطفا به مقالات بنده مراجعه و یا با تلفن 02122646431 (5-8 بعد از ظهر) تماس حاصل فرمایید.باامید سلامتی برای شما و خانواده محترمتان
دکتر رضاخانیها
سلام بنده دکتر رضاخانیها جراح کلیه و مجاری ادراری هستم.از بیماران محترم در صورتیکه در مورد واریکوسل و یا مسائل باروری و اختلالات جنسی سوالی دارند لطفا به مقالات بنده مراجعه و یا با تلفن 02122646431 (5-8 بعد از ظهر) تماس حاصل فرمایید.باامید سلامتی برای شما و خانواده محترمتان
دکتر رضاخانیها
دکتر رضاخانیها
دکتر رضاخانیها
دکتر رضاخانیها
2810