2777
2789
همه این بحث ها مربوط به پر کاری تروید هست دیگه ؟! من چند صفحه رو خوندم و اینطور حدس میزنم . - من علایم پرکاری تروید رو دارم(نه همشونو) ولی دردی در بیضه ها اصلا ندارم(شاید 6 ماه یبار یحو) از نظر شما باید به دکتر مراجعه کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میشه اگه اومدید و قطعی جواب رو میدونستید بهم بگید......چند بعد عمل واریکوسل میشه نزدیکی داشت؟ میدونید نگرانی ما از اینه که زود یا دیر نزدیکی داشتن تاثیر منفی تو جریان عمل داشته باشه ، نمیخوایم ریسک کنیم.ممنون میشم جوابم رو بدید
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
سلام تینا خانوم
دکتر به همسر من گفت که یک هفته بعد از عمل می تونی نزدیکی داشته باشی اما چون همسرم کمی درد داشت تقریبا شد یک ماه تا یک ماه و نیم بعد از عمل و و حدود دو ماه بعد از عمل هم نی نی دار شدیم . الان همسر شما عمل کردند یا نه؟ راستی دکتر به همسرم گفت که جلوگیری نداشته باشید اگه بچه می خواهید و ویتامین e و قرص تاموکسیفن براش تجویز کرد که تا سه ماه بعد از عمل بخوره
2810