2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بسته روی سیسمونی پسرم بودخوب بودولی هیچی مای بیبی نمیشه 

البته ممکنه کوکومی به یکی سازگارباشه وبه یکی ناسازگاربستگی به پوست داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

عزیزم هربچه ای یه پوستی داره ممکنه برای یکی مناسب باشه و برای یکی حساسیت بده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من یه بسته روی سیسمونی پسرم بودخوب بودولی هیچی مای بیبی نمیشه  البته ممکنه کوکومی به یکی سازگا ...

عزیزم من کلا مای بیبی میکنم زود زود هم عوض میکنم گرون شده و پیدا هم نمیشه این سری اینو گرفتم نمیدونم بهش بسازه یا نه

عزیزم من کلا مای بیبی میکنم زود زود هم عوض میکنم گرون شده و پیدا هم نمیشه این سری اینو گرفتم نمیدونم ...

نمیدونم والا بایدیکیوامتحان کنی ببینی .توشهرمامای بیبی گرون هست ولی فراوونه .الان بسته ای نهایتا۱۴۰باشه .تاجایی که میدونم کوکومی هم همین حدوداس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

عزیزم من اومدم شهرستان گیرم نیومد اینجا تو شهر هم بسته کوجیکش 50 بود الان رو مرز 80 هست تعداد بالا 119 بود شده 180 

کوکومی بسته کوچیکش 20 تومن بود مولفیکس هم به دخترم نمیسازه مارک  مرسی و اینا هم داشت