2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری

151 بازدید | 16 پست

بعد از شب های قدر قراره مادر کسی ک دوسش دارم بیاد خواستگاریم 

البته تنها میاد ک با مامانم و خودم اشنا بشه 

میخواسم راهنماییم کنید چجور لباسی بپوشم 

لباس پوشیده ، لباس باز ، لباس ساده، لباسی ک یکم سنگین باشه توروخدا کمکم کنید خیلی استرس دارم☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتقادت چه جوره

اعتقادات در حد همون نماز و روزه و حجابه عادیه اما این مجلس خواستگاری زنونس فک نکنم خیلی ب اعتقادات ربطی داشته باشه ، چون فقط خودمم و مامانم و مامان ایشون

بعد مامانش چرا تنها میاد؟ پس شما هم نرید 😀🙄😑برای دیدن خونه زندگی شما؟ 🤔بنظرم شان خودت رو پایین نیار 

خیلی شیک بگید اقا پسر هتل دعوت کنن شما و مادرتون رو و خودش و مادرش هم باشن 😌

بعد مامانش چرا تنها میاد؟ پس شما هم نرید 😀🙄😑برای دیدن خونه زندگی شما؟ 🤔بنظرم شان خودت رو پایین ن ...

عزیزم ایشون میخان با ما آشنا شن تشریف میارن خونمون، ربطی ب شان نداره 😂😌 جلسه اول اشناییه فقط حتی خواستگاری ام نمیشه اسمشو گذاشت دقیق

عزیزم ایشون میخان با ما آشنا شن تشریف میارن خونمون، ربطی ب شان نداره 😂😌 جلسه اول اشناییه فقط حتی خ ...

بعد این جلسه چطور پیش باید رفت؟؟؟ما دهم عید اومدن نه ما چیزی گفتیم دیگ ن اونا بلد نیستیم بعدش چطوریع

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...
عزیزم ایشون میخان با ما آشنا شن تشریف میارن خونمون، ربطی ب شان نداره 😂😌 جلسه اول اشناییه فقط حتی خ ...

حرف من اینه چرا مادر؟ چرا خودش نیست؟الان خانواده شما نمیخوان با پسر اشنا شن؟ میدونی درواقع تو این حالت دختر بله رو داده و مثل جنس و کالا پشت ویترین منتظر تا پسند شه ⁦☺️⁩خود دانید ولی این مدل مال زمان مادرامون بود که دختر ارزش خاصی نداشت 

الان زنان جایگاه برابر دارن 

بعد این جلسه چطور پیش باید رفت؟؟؟ما دهم عید اومدن نه ما چیزی گفتیم دیگ ن اونا بلد نیستیم بعدش چطوریع

خب اگر مورد پسند باشن و فرهنگا ب هم بخوره مادر پسر باز تماس میگیره و قرار میزاره اینبار خانوادگی میان برا خواستگاری رسمی

برا منم اینطوز بود رسمه انگار .ولی این ک خود پسر نیس مضخرفه ..دلم میخاس پسره هم بود

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...