2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال زیاد عفونت کلیه اس

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بیشتر ببینید
سردیت گرفته چایی نبات بخور

هیلی خوردم درست نمیشه 

پهلو تا پشت کمرم که دقیقا پایانه پهلو میشه درد میکنه فکر کنم اب بدنم کم شدههه دارم مینیرم

این کاربری متعلق به دو نفره 
اره شن دارمممم  دارم میمیرمممم دعام کنین

خدا نکنه عزیزم انشاالله خوب میشه منم چند روز کمر دردم هر کار میکنم خوب نمیشه😪

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨
خدا نکنه عزیزم انشاالله خوب میشه منم چند روز کمر دردم هر کار میکنم خوب نمیشه😪

مواظب خودتون باشین هیشکی به داد ادم نمیرسه 

ان شاءالله زود خوب بشی

اره ممکنه 🥲

صاف بشین لبه تخت پاهات روآویز کن پایین...بعد با دستت ضربه ملایم بزن به پهلوت اگر درد بیشتری حس کردی قطعا عفونت کلیه اس

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بیشتر ببینید
احتمال سنگ کلیه زیاده چون تشنگی وحالت تهوع داری،سنگ کلیه تکرر واحساس ادرار هم داره

ارهههه کم میل شدم نسبت به غذا ها

چی کار کنم خوب شم زود واقعا امونمو بریده