2777
2789
عنوان

درمان اسهال واستفراغ بچه.کمک کنیدتوروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 88 پست

از شیر نیس ویروسه پسرا من هر دو همین جوری شدن یکی سه سال و نیمه یکی یک سال و نیم کلی هم بچه آورده بودن که همین جوری زیر سرم بودن به خاطر اسهال استفراغ من که علاوه بر دارو کته ماش و چایی نبات و شیر موز و موز میدم فقط بهتر شده یکم 

چند ماهشه؟  من وقتی بچم اسهال میشد دکتر براش شیرخشک مخصوص می‌نوشت و میگف شیر خودم ندم بهش، حال ...

۱۸ماهشه عزیزم

دکتر خودمم بهم گفت شیرخودتو نده شیرخشک بهش بده

اسم شیرخشک بچه شما چی بوده عزیزم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم برا حالت تهوعش شربت دمیترون بده بهش اب رو آتیشه...برای اسهالشم شربت زینک سولفات و یک چهارم قرص فولیک اسید بده عالیه....

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم فقط چطوری بدم دفعه ای چقد؟

با یکی دوبار مشکلش رفع میشه ان شالله  یه ته استکان بده .

البته احتمال میدم معده بچت عفونتی شده میوه یا چیز آلوده که فقط آبلیمو درمانشه که باید  یه قاشق بدی اگه بهتر شد که چیز دیگه نده روهم روهم اول آبلیمو رو امتحان کن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
از شیر نیس ویروسه پسرا من هر دو همین جوری شدن یکی سه سال و نیمه یکی یک سال و نیم کلی هم بچه آورده بو ...

اینجور ویروس ها فقط آبلیمو درمانشه شربت عسل آبلیمو بدین به بچه ها تو هوا گرمی 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
۱۸ماهشه عزیزم دکتر خودمم بهم گفت شیرخودتو نده شیرخشک بهش بده اسم شیرخشک بچه شما چی بوده عزیزم؟

اگه 18 ماهشه سیب رنده کن یا بریز تو خردکن خیلی ریز بشه بذار بمونه  بعد که رنگش تیره شد بده بخوره برای اسهال خوبه

طب سنتی اگه قبول داری ببرش چو یادمه خواهرم بچش اسهال شد حدودا 10 روز دکتر می‌برد خوب نشد، برد عطاری چای سفید داد خداروشکر خوب شد

شیرخشک یادم نمیاد گلم چون زمان گذشته ازش

شربت زینک رو بهش میدم مرسی که تجربت بهم گفتی خدا خیرت بده❤

خواهش میکنم عزیزم.... پودر او آر اس هم بهش بده بدنش کم اب نشه...شربت دمیترون تا حالا بهش دادی یا ن؟

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

بچه های منم چند روز قبل استفراغ میکردن و اسهال بودن 

قرص دمیترون دادم وکته ماست دیگه بالا نیاوردن غذای چرب وشیرینم نده بهش

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق