2777
2789
عنوان

دمنوش برای درمان تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لاغر حتی قرصاشم که چاغ کنندست منو چاق نمیکنه. اما اکثر کسایی که تنبلی دارن اضافه وزن دارن.

من چاقم فقط با ورزش مداوم و کنترل وزنم میتونم خودمو درمان کنم ولی متاسفانه اراده ندارم همش دنبال راهای آسونم 😁 میگن تنبلی تخمدان لاغرها کمی سخت تره ولی خب اونم با ورزش قابل کنترله

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش
من چاقم فقط با ورزش مداوم و کنترل وزنم میتونم خودمو درمان کنم ولی متاسفانه اراده ندارم همش دنبال راه ...

اره ورزش خیلی روش تاثیر داره اما من تنبلم تو ورزش کردن. دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم که بچسبم بهش 😩

اره ورزش خیلی روش تاثیر داره اما من تنبلم تو ورزش کردن. دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم که بچسبم بهش ...

منم همینطور توکل به خدا

پکیج دمنوش هست خیلی هم گرون میدن دو سه میلیون ولی نمیدونم واقعا تاثیر داره یا دروغ میگن

من خودم تنبلی ندارم ولی یه شربتی یه سری یکی از خانومای ایتجا خورده بود خیلی راضی بود اسمش سکنجبین بانوان وانشان هس بک کنم ۲۰ تومنه فقط سرچش کن

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
من خودم تنبلی ندارم ولی یه شربتی یه سری یکی از خانومای ایتجا خورده بود خیلی راضی بود اسمش سکنجبین با ...

مرسی گلم 😘

عزیزم پسرتون بهتر شد پسر منم مشکل پسر شمارو داره دوسالشه لطفا جوابمو بدین😞

عزیزم لطفاً نزار اصلا تی وی نگاه کنه عاملش همونه گوشی دستش نده تا میتونی باهاش بازی کن و ببرش توی جمع بچه ها زیاد باهاش حرف بزن . پسر من با اینکه از هم سناش کمی عقبه ولی خداروشکر گفتارش خیلی خوب شده

عزیزم لطفاً نزار اصلا تی وی نگاه کنه عاملش همونه گوشی دستش نده تا میتونی باهاش بازی کن و ببرش توی جم ...

گوشی برمیداره بازی میکنه در روز شاید روهم یساعت ولی تی وی دوماهه نمیذارم ببینه کلمه بگم بعضیاشو ک بلده تکرار میکنه مثلا ببعی ببینه میگه ببعی یا سگ رو هم اسمشو هم صداشو بلده جوجه رو میشناسه میگه جوجو کفشاش میگه پاپا ماشین میگه شی شین ب خوراکی میگه می می بش بگم بشین میدونه یا بگم بریم حموم میدونه حموم کجاس برا اب بازی میره ولی مثلا ازش هر سوالی بپرسی بلد‌نیست‌جواب بده درکش پایینه خیلی چیزای کمی رو متوجه میشه فقط میخوام بدونم درکش بالا میره یا همینجوری میمونه پسر شما الان چندسالشه تو دوسالگی درکش چطور بود مثلا بهش میگفتی بابات کو میدونست یعنی چی