2777
2789
ماهی,تخم مرغ,بادام زمینی,آجیل و اسفناج و بعضی از میوه های تابستونی برای کسانی که سابقه آلرژی دارن اصلا خوب نیست.
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرمیس-۳۸ ساله-فرزند دوم-تهران-تاریخ اخرین پریود: ۱۱ دی- تاریخ سزارین ۷ مهر- تاریخ اولین سونو: ۲۵ بهمن- وزن الان:۷۰ کیلو
خدایا به داده ات و نداده ات شکر که داده ات نعمت است.... و نداده ات حکمت..........
دختر شهریور ان شاء الله به سلامتی و مبارکی اتفاقا خیلی خوبه که سر کار میری چون جریان خون بدنت بهتر و بیشتر میشه منم این هفته مرخصی هستم منم علی القاعده باید امروز روز پنجم از هفته ششم باشم ولی خودم ترجیحا دو هفته کمتر حساب میکنم
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
ممنونم جیگر تو اره خوب کلا دو هفته باید کمتر نشون بدی کلا ... از روز 14 پری باید حساب کنی ... ما از روز اول پری حساب میکنیم

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.