2777
2789
الی جونم سلام خوبی گلم ممنون عزیزم همچنین برای شما من تازه دو روزه بی بی مثبت شده خودمم هنوز باورم نشده دیروز رفتم دکتر خانوادگیم گفت دوشنبه برو آز بده دیگه آز کم کاری تیروئید هم هست چون دارم و قرص استفاده میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو هم نمیدونم والله من ایران نیستم اینا یه کم پروسه هاشون فرق داره خیلی اهل سونو کردن و دارو دادن نیستن دیروز دکترم فقط اسید فولیک داد گفت فعلا همین بسه و غذاهای مقوی و سبزیجات هم بخور خخخخخ
به منم فقط فولیک اسید داد،نگران نباش گلم،تا میتونی خودتو تقویت کن،من با اینکه از دادم بازم هی شک میکنم،دارم خل میشم کم کم من هنوز تو کف قیمت بیبی چکای اونجام،7 یورو؟چه خبره ،
هیچی بابا🤧
الی هستی؟ به نظرت چه ویتامین هایی بخورم اسید فولیک رو از چند ماه پیش شروع کردم مولتی ویتامین هم دارم از دیروز خودم شروع کردم ولی شنیدم بچه های قرص کلسیم هم میخورن از طرفی یکی از اقوام داره میاد اینجا دو هفته دیگه میخوام اگه چیزی لازمه بگم بیاره برام