2777
2789
عنوان

شوهر زود رنج و احساساتی

2250 بازدید | 16 پست

سلام لطفا همه کسانی که تجربه دارن یا تو اطرافیان دیدن کمک کنن

شوهر من به شدت زود رنج و احساساتی هستش و خیلی زود عصبانی میشه واقعا بهد از چندسال زندگی خسته شدم و دارم به جدایی فکر میکنم با اینکه مرد بسیار مسئول و خوبی هستش اما این زود رنجی داره تیشه میزنه به ریشه زندگی ما 

الان سوالم اینه که کسی دیده که مردی انقدر زودرنج باشه و با مشاوره رفتن نتیجه بگیره اخه قبول نمیکنه بر مشاور و من تنها امیدم مشاوره است که اگه راضی بشه بره (چون از نظرش مشکلی نداره که بر مشاوره و همه چی درست میگه)

ممنون میشم کمک کنید

منم این مشکل رو دارم روی تک تک کلماتی ک میخام تو حرف زدن باهاش استفاده کنم باید فکر کنم ک مبادا ناراحت بشه

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ممنون میشم بگید چند وقت ازدواج کردید و چند درصد بهتر یا بدتر شده

من راه دور هم هستم و این موضوع چندین برابر کار من سخت کرده

واقعا لطف میکنید بگید تو این مدت از چه راه هایی استفاده کردین

منم عقدم  و این مشکلو داریم؟  بیشتر موقه ها دیگه کلافه میشم فقط با گریه جوابشو میدم

حتما از مشاوره حرفه ایی کمک بگیر و سعی کن زمان عقد رو طولانی تر کنی من این روزا خیلی به اون دوران و اشتباهاتم فکر میکنم البته منم مشاوره ازدواج رفتم ولی کمکی به شناخت این موضوع نکرد

یعنی چی دقیقا ؟؟ چی میگی که ناراحت میشه؟؟

هر حرفی که میزنی به خودش میگیره یا از توش یه نکته در میاره اونجوری که من دوست دارم اجتماعی نیست و تو جمع خانواده دلشوره دارم که کسی حرفی نزنه که ناراحت بشه

خب ناراحتم که میشه یا جر و بحث بی خودی میکنه که اعصاب منو به هم میریزه

کسایی که همسرشون اینجوریه قشنگ متوجه میشن چی میگم شاید تو تایپ نتونم درست و خوب توضیح بدم

منم این مشکل رو دارم روی تک تک کلماتی ک میخام تو حرف زدن باهاش استفاده کنم باید فکر کنم ک مبادا نارا ...

از مشاوره استفاده کردین؟مفید بوده؟ببخشید میشه بپرسم چند وقت هست که ازدواج کردین

از مشاوره استفاده کردین؟مفید بوده؟ببخشید میشه بپرسم چند وقت هست که ازدواج کردین

نه میگ هر کاری بخای انجام میدم ولی مشاوره نمیام

حدودن دو سال میشه

تا وقتی حرف رو حرفش نزنم فرشته ای هس برا خودش کافیه ی کم از خط قرمزش رد بشم بشدت عصبی میشه🙂

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))