2777
2789
عنوان

شما هم به اعضا نی نی سایت تبریک بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان یهویی یه آرزوی قشنگ تقدیم به شما... آرزو دارم .... ! ناخواسته به دست آورید .... ! آنچه را که بیصدا از قلبتان گذر کرده است .....! و آنگاه شگفت زده با خود بیاندیشید : آیا کسی برایم "دعا" کرده بود ....!!!. این ارزوی من برای شما در آخرین روز سال ....
ﺷﻨﺒﻪ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﺩﺭ ﭘﯿﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻫﻔﺘﻪ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻣﺎﻩ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻓﺼﻞ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻧﻮ ﺷﻮﯾﻢ و انتهای این قصه سرد و سفید همیشه سبز خواهد بود. تا رسیدن سال نو،تنها یک سلام خورشید باقیست،پیشاپیش هزاران تبریک .
یا رب نظر تو برنگردد
اقای زاهد ،ورژن گوشی اسم کساییکه لایک میزنن پایین پست نمی خوره ،امضاها هم دیده نمی شه ،خواهش می کنم اینم اگر میشه تو سال جدید رفع کنید ،که این نسخه ی جدید که زحمتشو کشیدید دیگه عالی بشه ،ممنون از زحمات شما
ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺍﻣﺴﺎﻟﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻗﻠﻢ ﺗﺪﺑﯿﺮﺁﻥ ﻧﻘﺎﺵ ﺑﻰ ﻫﻤﺘﺎ ﭼﻨﺎﻥ ﺯﯾﺒﺎ ﻧﻘﺶ ﺑﻨﺪﺩ ﮐﻪ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺷﮑﻮﻫﺶ ﺑﺎﯾﺴﺘﺪ . ﻧﻮﺑﻬﺎﺭﺗﺎﻥ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺩ
.....
سلام آقای زاهد. نوروزتون پیشاپیش مبارک. انشاالله سال خوبی داشته باشید.برای همه سالی باشه پر از شادی و آرامش و سلامتی
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
2810