2777
2789
سلام مامانای گللللللللللللللللل

روشای من 21 خرداد 90 به دنیا اومده از الانم به فکر تولدشم

بیاین به هم ایده بدیم و واسه تولدشون برنامه ریزی کنیم

چون اولین تولدشه کلییییییییی ذوق دارم
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
سلام مامان خانمی

راستش یه تولد خونوادگی میخوام بگیرم

دیگه هر چی که واسه یه تولد لازمه واسش ایده بده از لباس گرفته تا تزئیناتو کیکو این جور چیزا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ایلیا جان هرجور می گی سعی کن اولین سال رو از نظر خودت سنگ تموم بزاری من درست یک هفته مونده به تولدش تصمصم گرفتم بگیرم پولش رو هم به سختی جور کردم (قرض کردم بعد از کادوی تولدش که جمع شد پس دادم)
اما الان خیلی خوشحالم که براش این کار رو کردم با اینکه متوجه نمیشه اما من خودم خوشحالم

الانم که دونیم سالشه خیلی متوجه تولد میشه و عاشق تولد و تولد بازی هست
خدایا،مرا آن ده که آن به
مرسی صبا جان
تم تولدش رو کفشدوزک گرفتم شبها تا دیروقت می شستم وسایل تزئینی رو اماده می کردم کلی کفشدوزک درستیدم که به در و دیوار چسبوندم
تزئین خونه تا اونجایکه جا داشت همش ابتکار خودم بود
غذا هم به سفارش یکی از دوستان نی نی سایتی با یه مواد مثل موادماکارانی من تونستم چند نوع غذا درست کنم که کار رو خیلی راحت کردیا با یه مواد سالاد الویه من تونستم سه چهار نوع سالاد بدرستم

دسر هم هرچی بلد بودم درست کردم سه نوع ژله (ژله اکواریوم ، ژله میوه ، تی تاپ ژله ای ) کارامل

خلاصه واقعا یه هفته رو دور تند با یه بچه یه ساله می دویدم اصلا هم کمک دست نداشتم همه رو تنهایی انجام دادم تقریبا
خدایا،مرا آن ده که آن به
عزیزم اول بگو هدیه ای که براش بخری چی تا بگم برای کیک چه فکری دارم
ولی در مورد غذا هم میتونی به این سایت یه نگاهی بندازی به دردت میخورهhttp://eshghemalara.niniweblog.com/cat1.php
ولی اگه نه میخوای برای بزرگ ترها هم غذا به دل بشینه رولت کوکو سبزی و کباب حسینی چوبی و الویه در نظر دارم
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
واسه همه چی هم ازهرچی سعی کردم تا جائیکه میشه خودم درست کنم اما از مواد عالی
یعنی توی غذا درست کردن واقعا پر مایه درست میکردم

خلاصه واقعا همه چی عالی برگزار شد و خستگی از تنم در رفت با اینکه از 50 تا مهمون شاید 20 نفر اومدن
خدایا،مرا آن ده که آن به
مینی جون راستش منم میخوام کارای تولدش رو خودم انجام بدم

میخوام دامن توتو صورتی واسش درست کنم با کلی بادکنک صورتی و سفید و یاسی

درمورد غذاها بیشتر توضیح میدی
صبا جان دامن توتو واقعا قشنگه اما اگه می تونی وسایل و لباسهای دامن توتو رو یواش یواش بخر (مثلا بادی که میخای تنش کنی با دامن توتو
چون من خودم سر خرید یه بادی مشکی یا قرمز قشنگ که به کفشدوزک شدن شبیه بشه خیلی اذیت شدم اخر هم اون بادیکه دوست داشتم نشد که تنش کنم

درست کردن وسایلش هم اصلا سخت نیست
مثلا سعی کن درست کردن ریسه رو از نت یاد بگیری براش ریسه درست کنی

من اون موقع این به ذهنم نرسید اما امسال انجام میدم
خدایا،مرا آن ده که آن به
همه اینها کارها به کنار
روز تولدش حتما با کیکش ببریدش اتلیه که عکس بندازید دسته جمعی و تکی (دسته چمعی : خودتون و نی نی و بابای نینی)

این از همه قشنگتره عکس توی خونه به قشنگی عکس اتلیه نمیشه مخصوصا با کیکش

من با همه دست تنهابودنم اما این کار رو کردم واقعا عالی شد اینم کیکش الان عکسش رو میزارم
خدایا،مرا آن ده که آن به
مامان خانمی مامانم واسش یه پایه طلا اسم روشا رو سفارش داده منم زنجیرش رو میگیرم حالا ایدت چیه؟

ببخشید دیر جواب میدم سرعتم پائینه
عزیزم عکسا رو توی این سایت اپلود کن بعد اخرین لینکو کپی کن انجا
http://upload.ninifa.com/
صبا جان میگم روز تولدش برو به دو دلیل عزیزم
اول اینکه بخاطر کیکش خیلی توی عکسهاش قشنگ میشه
دوم اینکه خودت اون روز بخاطر اماده بودنت دیگه دغذغه لباس و مدل مو و ارایش رو نداری و یه عکس و یادگاری خانوادگی قشنگ براتون می مونه

یه خورده دوندگی اش زیاده (اینکه باید برنامه هات رو کاملا سرساعت انجام بدی و بابای نی نی رو راضی کنی که توی اون همه کار و شلوغی بیاد ) اما واقعا ارزشش رو داره
خدایا،مرا آن ده که آن به
2810