2777
2789
عنوان

جشن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4737 بازدید | 76 پست
متوجه شدم   چون  معمولا غیر دولتیا از اول سال تحصیلی کلی برای این جشنها با اولیا هماهنگی ا ...

ن بابا تا حالا خبری از جشن نبود 

البته انلاین بودنم میشد دلیلش

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ببخشید سوال میچرسم خودمم حضور دارم ؟؟؟ کار پخش کیک رو خودم انجام میدن یا معلمو مستخدم

شما میتونی بمونی با پسرت و معلمش عکس بگیری  بقیه کارها به عهده معلم و خدمات مدرسه است 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم😂😂😂😂😂 تولدت مبارک 👑🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

او کلی مونده

ولی مرسیی😂🤣

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
شما میتونی بمونی با پسرت و معلمش عکس بگیری  بقیه کارها به عهده معلم و خدمات مدرسه است

اوه خوب شد گفتی 😀 استررس پذیراییو داشتم 

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
😀😀😀 خودمم همین طور بودم ولی بزار مامان بشی متوجه میشی ک  منتظر کوچترین فرصت برای خوشحال کردن ...

عزیزمم ما داشتیم شوخی میکردیم فدات شم ❤😍

وگرنه میدونم ه اینجوری بچه خوشحال تر میشه و بیشتر تلاش میکنه حتی خود ما هم بعضی وقتا نیاز به جایزه برای تشویق داشتیم😗😁😂

انشالله کوچولوی شما هم خوش نام و موفق باشه همیشه 😍😍😍❤😍😍❤😍

ن بابا تا حالا خبری از جشن نبود  البته انلاین بودنم میشد دلیلش

مدرسه ما چون بچه ها می اومدن از اول سال  و تعداد کم بود جشن برگزار 

میشد  حالا یا تو کلاس  یا تو حیاط صندلی میزاشتن  بچه ها با هم خوش بودن  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
عزیزمم ما داشتیم شوخی میکردیم فدات شم ❤😍 وگرنه میدونم ه اینجوری بچه خوشحال تر میشه و بیشتر تلاش می ...

ممنون عزیزم

مدرسه ما چون بچه ها می اومدن از اول سال  و تعداد کم بود جشن برگزار  میشد  حالا یا تو ...

😍😍😍 چ خوب

اشکال نداره پیش پیش بود😂 فداتم😍❤😁

نشی که مهربونن😂🤣😍❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
نه والا هرکی هرچی دوست داره می بره پفیلا یاتنقلات سالمم عالیه

تنقلات سالم چی مثلا