2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم فوت کرده هممون داغونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی خدا به شما صبر بده چه راحت و چه زود پرپر شد طفلکی جاش همیشه خاله قسمتی از قلبتونو با خودش برد امیدوارم زیاد رنج نکشیده باشه به مرور زمان تسلی پیدا می کنین ولی مثل عشق میمونه فراموش نمی شه فقط آروم میشین خدا رحمتش کنه
خدا رحمتش کنه عزیزم منم داداشمو دو ماه و نیمه از دست دادم همه خانوادمون داغونیم داداش منم هیچیش نبود یکدفعه سکته مغزی کرد یکهفته هم توی بیمارستان بود و فوت کرد دارم دیونه میشم خیلی سخته دلم می خواد بمیرم از صبح که از خواب بیدار میشم این درد باهامه تا شب وقتی بخوابم خیلی سخته خیلی ما که هنوز آروم نشدیم
پریسا جون غم آخرت باشه عزیزم ،ان شاالله خدا بهتون صبر بده،منم پدرم رو 27 بهمن ماه از دست دادم .غم از دست دادن عزیزان سخته.فقط خودم رو با قران خواندن ودعا آروم میکنم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
بهت تسلیت میگم خدا به همتون صبر بده خدا بداد دل مادرت برسه . شما همه براتون عادی میشه .هیچ وقت از یادتون نمیرن ولی عادی میشه . حضرت علی میفرمایند وقتی عزیزتون رو از دست میدین فکر کنین رفته یه جائی سفر که شما هم یه روزی میرین همون جا .فعلا زوده شما میگی 2 هفتست .صبور باش .تو مشغول بچه ها و زندگی و کارت میشی . مادرت چی بگه که دلمشغولی نداره. بنده خدا خواهرت که با هزار آرزو رفت ولی خداروشکر کن درد نکشید و بره .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
ستی و مریم جون خدا به شما هم صبر بده . درکت میکنم . منم برادرامو از دست دادم یکی تو 21 سالگی در اثر شنیدن خبر فوت خواهرزاده18 سالم سکته کرد در حالی که خانمش 5 ماهه بارداربود و تازه 7 ماه بود ازدواج کرده بود .یکیش هم تو سن 25 سالگی تصادف کرد و 9 سال تو کما بود و بعدش فوت کرد توی مراسم فوتش همش مامانم میگفت خدایا امیدم رو ناامید کردی 9 سال ازش مثل گل پرستاری کردم تا بلکه خوب شه ولی رفت .آخه من همین دوتا برادر رو داشتم . خیلی روزای سختی بود .2 تا عزیزجوون رو توی 2 روز بخاک سپردیم و یکی دیگه روی تخت افتاده بود که اونم از دست دادیم .ولی گذشت و عادی شد نه اینکه یادمون بره همیشه یادشون هستیم ولی دیگه انقدر مثل اوایلش بی تاب نیستیم .ولی مامانم هر هفته سر خاکشون هست .بعضی وقتا میگم خدایا چقدر مامانم صبوره آخه اون به ما هم دلداری میداد در حالی که خودش دلش یه کاسه خون بود . تورو خدا به فکر مامانت باش. همش میگم خدایا منو با عزیزانم امتحان نکن دیگه .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
برای خواهرت آرزوی مغفرت میکنم و فاتحه میفرستم برای عزیزان منم لظفا فاتحه بفرستین