2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم فوت کرده هممون داغونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 86 پست
مردها در عین پیچیدگی در عاشقی روش ساده ای دارند تو را بخواهند برایت می جنگند تو را نخواهند با تو می جنگند.
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرطان کولون شدید احساس تنهایی و درماندگی میکنم من از دوتا ادم داغدیده 78 ساله چه قدر میتونم از خدا فرصت بگیرم دوتا ادم که دیگه منتظر هیچی نیستن حتی دیدن بچه های من هم شادشون نمیکنه
درک میکنم........بعد این خودتو نباز/امید والدینت تویی و بچه هات سعی کن روحیت خوب و شاد باشه تا اونا یادشون بره غمشون... کمتر غصه بخورن مرگ حقه امروز اون رفت فردا نوبت من و شماست خوشبحال کسیکه خوب و سبکبال میره خواهر... مارو خواهر خودت بدون....بیا اینجا درد و دل کن
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص
خدا به شما صبر بده ...ولی یه لحظه دلم گرفت یه سئوالی برام پیش اوومد چرا ما عزیزی رو اگر بخواهیم اونو برای خودمون می خواهیم نه برای خودش بازهم معذرت می خوام ولی شما از اول تاپیک بیشتر نگران پسرخودتونید و مدام میگید پسرم تنهاست ...یا مسئولیتم زیاد شد چون ته تغاریم ..... پس جایگاه خواهر یا شوهر یا مادر .... اینه که ما راحتر زندگی کنیم...ببخشید واقعا برام سئوال شد....یعنی من اگر نگران شوهرم هستم در اصل نگران خودم هستم؟؟؟؟
In the name of Allah "by the remembrance of Allah hearts are assured." Holy Quran: surat l-rad , verse 28
مثل خواهرت ب زندگی نگاه کنید مثبت و باامید و بانشاط خوبیاشو ادامه بدید براش فاتحه و خیرات و قران بفرستید شکر والدینتو بکن و از خدا بخاه تا زنده ای سایشونو بالا سرت حفظ کنه
وای خیلی سخته خدا بهتون صبر بده خیلی ناراحت شدم انشالله قرین رحمت الهی باشن براشون فاتحه میخونم
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
وای خیلی متاسفم ....... خیلی وحشتناکه...خدا صبرتون بده
فروش فوق العاده لباسهای شیک دخترانه یا کیفیت بالا و قیمت مناسب و ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1066337&postID=41635880 این هم ادرس فروشگاه اینترنتی ماhttp://papioons.shopfa.com/
نه نه یاس عزیز حتمن به خاطر خودشم هست اما نوع واکنش ادم این چیزهاست جای خالیش شدید دلمو چمگ میزنه پریشب بد جور دلم تنگ ششده بود همش دلم میخواست به وایبرش پیغام بدم
پرسیا جان باز هم ازت معذرت می خوام و تسلیت صمیمانه میگم..ولی همیشه این برای من سئوال بود تا اینکه تو صحبتهای شما دوباره سئوالش برام مطرح شد..باز هم معذرت
In the name of Allah "by the remembrance of Allah hearts are assured." Holy Quran: surat l-rad , verse 28
شب آخر با یک عالم کیسه و سرم توی دستش گفت میخوام برم دست و پامو بشورم حالم بهتر بشه در صورتیکه نمیتونست بره گفتم وا نصفه شب دست و پا شستن چیه گفت نه الان روزه نگو طفلکی دور و برش پره نور بوده