2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم فوت کرده هممون داغونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم پریسا جون . بله واقعا آدم نمیدونه چه حکمتی توی کار خداست . برای همین هم من توی اوج خوشی هم که باشم وقتی خیلی احساس خوشبختی هم میکنم میترسم وحشت دارم نکنه باز خدائی نکرده اتفاقی بیفته مخصوصا توی اسفند که برادر و خواهرزادمو از دست دادیم بیشتر دل نگرانم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
ممنونم پریسا جون . بله واقعا آدم نمیدونه چه حکمتی توی کار خداست . برای همین هم من توی اوج خوشی هم که باشم وقتی خیلی احساس خوشبختی هم میکنم میترسم وحشت دارم نکنه باز خدائی نکرده اتفاقی بیفته مخصوصا توی اسفند که برادر و خواهرزادمو از دست دادیم بیشتر دل نگرانم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
عزیزم تسلیت میگم، خدا روحش رو شاد کنه و به قلب شما آرامش و صبر بده٠ درکت میکنم منم خواهر جوانم رو از دست دادم و هنوز بعد از دو سال داغش برام سرد نشده و براش اشک میریزم٠ خواهر خیییلی عزیزه ولی خدا صبر میده ٠ دنیا خیلی بی وفاست، بعد از مرگ خواهرم دیدگاهم به زندگی خیلی عوض شد دیگه نه از چیزی خیلی خوشحال میشم و نه از اتفاقی خیلی ناراحت، خیلی عوض شدم
عزیزم خدا بهتون صبر بده. هیچی نمیشه گفت. فقط همین.خدا بهتون صبر بده. وقتی اجل برسه نه یه روز عقب میفته نه جلو. سرنوشت ها از قبل نوشته شده. همه از خداییم و به سوی او باز می گردیم. خواهر خیلی عزیزه. خدا بهتون صبر بده.سوره والعصر رو زیاد بخون.صبر آدم زیاد میشه.
ONLY. GOD.
پریسا جون خدا خواهر عزیزتو بیامرزه.روحش شاد باشه.
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!
خدا رحمتش کنه ؛ خیلی ناراحت شدم
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»