2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواسته شما از همسرتون توی این دوران چیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بازم خوب می گه نباید از مردا انتظار داشت تا شرایط رو توی دوران بارداری درک کنن چون خواسته زیاده چون خودشون همیچین موقعتی نداشته و نخواهن داشت پس نمی فهم
با خدا حرفی نیست!خودش ناگفته ها را می داند
من بارداری دومم هست شوهرم دوست داره بچمون پسر باشه از وقتی حامله شدم امیدش همینه سر اولی هم همینطور بود ...جالبه عاشق دخترم هم هست خیلی ها ... اما نمیدونم چرا همش میخواد بگه باید دمی پسر باشه شاید هم به این حالت نگفته اما همش شوخی و خنده اش اینه .... از صبح رفتم سونو ....بچه پسره ..اما دوست ندارم بهش بگم که حالش جا بیاد نژاد پرست
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
ممنونم لیلی اصلا حالیش نمیشه نباید به من استرس وارد بشه ........ حالا پسر یا دختر چه گلی میخوان به سر ما بزنن ... سالم باشن عاقل باشن .... یه کاری کرده من انگار با بچم لج بشم ......از صبح فکر میکنم باید دخترم بیشتر دوست داشته باشم تا لج باباش در بیاد
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
میخوایم بریم دکتر مادرمون میخوایم ریم سونو مادرمون میخوایم دارو تهیه کنیم مادرمون خرید بیرون داریم مادرمون یعنی هیچ رقمه حاضر نیستیم همسرمون رو توی این مراحل شریک کنیم
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
بچه ها خواهشن اشتباه نشه ما نمیگیم تو این دوره فقط ما. مردها هم تو این دوره کلی استرس دارن. و قابل احترام هستن اما ابه نظرم زنها توجه بیشتری رو نیاز دارن مخصوصا زن هایی که تو این دوران افسرده میشن یا دچار حالات روحی متناقض.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی