2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

195 بازدید | 15 پست

دیروز تو دانشگاه سر تقسیم بندی کلاس عملی نمایندمون من و دوستمو گذاشته بود گروه پسرا و دقیقا آخرین تایم من و دوستم چون بومی هستیم مارو از گروهمون جداکردن و دونفر غیربومی گذاشته بودن که زودتر تموم بشن و برن شهرخودشون. منم بابام و نامزدم ناراحت میشن با پسرا همگروهی باشم و خودشم فقط ما دونفر چون میموندیم گذاشته گروه پسرا و خب اون ۳نفر پسر که با همگروهین شوخی زیاد میکنن و من اصلا باهاشون راحت نیستم یه جورایی خیلی پررو هستن علاوه براون ازساعت۱۱تا۴ونیم باید تو دانشگاه علاف میشدم و چون دانشگاهمون خارج شهره رفت و برگشتم به خونمون که باید دوتا تاکسی و یه اتوبوس عوض کنم حدود ۲ونیم ساعت وقتمو میگیره اسنپ هم خیلی گرونه و تنهایی میترسم سواربشم ولی خوابگاه به دانشگاه خیلی نزدیکه و غیربومیا راحت ترن. دیروز کلی با نماینده بحث کردم ولی قبول نکرد عوض کنه منم از حرصم رفتم پیش مدیرگروه و اونم برگشت به نماینده گفت اینارو برگردون گروه خودشون.. الان اون دونفر دختر که مجبور شدن از گروه ما بیان بیرون از دستم ناراحتن و عذاب وجدان ولم نمیکنه از دیروز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه شما اول تو اون گروه بودی بعد اونارو آوردن عذاب وجدان نداره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

برو ازشون معذرت بخواه و شرایطت رو براشون توضیح بده 

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
چند سالته؟

اولش اصلا ناراحت نبودم ولی اون دونفر خیلی بد بد نگام میکنن و وقتی منو میبینن روشون میکنن اونور و منی که دوس ندارم کسی از دستم ناراحت بشه اینجوری اذیتم

خب دیگه سن نوجوانی نیست ک عیبت بیاد اگه خواستی بری تو گروهشون حتما حدود مرز خودتو مشخص کن تا هیچکی ن ...

مثلا بهشون بگو من از این شوخیا بدم میاد و...

چقد سخته تنهایی..
بابا خب نامزدت و پدرت باید درک کنه که اونجا دیگه مدرسه نیست و قراره جنس مذکری هم باشه😕

همه گروها جدا جداس و فقط اون یه گروه مخلوط بود اگه از پسرای دیگه بود موردی نداره ولی اینا پررو هستن و پی وی همه میرن تیکه میندازن به دخترا براهمون اذیتم

2810