2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

195 بازدید | 15 پست

دیروز تو دانشگاه سر تقسیم بندی کلاس عملی نمایندمون من و دوستمو گذاشته بود گروه پسرا و دقیقا آخرین تایم من و دوستم چون بومی هستیم مارو از گروهمون جداکردن و دونفر غیربومی گذاشته بودن که زودتر تموم بشن و برن شهرخودشون. منم بابام و نامزدم ناراحت میشن با پسرا همگروهی باشم و خودشم فقط ما دونفر چون میموندیم گذاشته گروه پسرا و خب اون ۳نفر پسر که با همگروهین شوخی زیاد میکنن و من اصلا باهاشون راحت نیستم یه جورایی خیلی پررو هستن علاوه براون ازساعت۱۱تا۴ونیم باید تو دانشگاه علاف میشدم و چون دانشگاهمون خارج شهره رفت و برگشتم به خونمون که باید دوتا تاکسی و یه اتوبوس عوض کنم حدود ۲ونیم ساعت وقتمو میگیره اسنپ هم خیلی گرونه و تنهایی میترسم سواربشم ولی خوابگاه به دانشگاه خیلی نزدیکه و غیربومیا راحت ترن. دیروز کلی با نماینده بحث کردم ولی قبول نکرد عوض کنه منم از حرصم رفتم پیش مدیرگروه و اونم برگشت به نماینده گفت اینارو برگردون گروه خودشون.. الان اون دونفر دختر که مجبور شدن از گروه ما بیان بیرون از دستم ناراحتن و عذاب وجدان ولم نمیکنه از دیروز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه شما اول تو اون گروه بودی بعد اونارو آوردن عذاب وجدان نداره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

برو ازشون معذرت بخواه و شرایطت رو براشون توضیح بده 

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
چند سالته؟

اولش اصلا ناراحت نبودم ولی اون دونفر خیلی بد بد نگام میکنن و وقتی منو میبینن روشون میکنن اونور و منی که دوس ندارم کسی از دستم ناراحت بشه اینجوری اذیتم

خب دیگه سن نوجوانی نیست ک عیبت بیاد اگه خواستی بری تو گروهشون حتما حدود مرز خودتو مشخص کن تا هیچکی ن ...

مثلا بهشون بگو من از این شوخیا بدم میاد و...

چقد سخته تنهایی..
بابا خب نامزدت و پدرت باید درک کنه که اونجا دیگه مدرسه نیست و قراره جنس مذکری هم باشه😕

همه گروها جدا جداس و فقط اون یه گروه مخلوط بود اگه از پسرای دیگه بود موردی نداره ولی اینا پررو هستن و پی وی همه میرن تیکه میندازن به دخترا براهمون اذیتم

2810