2777
2789
عنوان

کسی هست به درد دل من گوش کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 54 پست
الهی، خیلی ناراحت شدم چقدر سختی کشیدی عزیزم انشالله روزای خوب انتظارو میکشه اونجا را که نوشتی شوهرت خوبه نفس راحتی کشیدم کدوم شهری الان
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی بالا و پایینی زیاد داره انشالله همه بتونیم از ازمایش الهی سرفراز بیرون بیایم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خدا رو شکر بچه هم داری خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم ایشااله تو بهشتخدا اجر سختی ها و غم هایی رو که کشیدی صد چندان بده بهت
همه روز برندارم سر ازین خمار مستی....که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خیلی متاثر شدم منم غم از دست دادن عزیز رو تجربه کردم نه ساله بودم پدرم رو از دست دادم
بمیرم چی کشیدی که همه عزیزات رو با هم از دست دادی؟؟؟
ان شالله به حق این ماه عزیز اینقد غرق در خوشی و خوشبختی میشی که زخم دلت هم التیام پیدا میکنع
نیلوفر آبی عزیز دلم بچه میخواد ولی سر بچه اول خیلی اذیت شدم فعلا همسرم میگه نه.
فقط گوشه چشمی از نگاه خداوند برای خوشبختی انسان کافیست … به امید آنکه همیشه در نگاهش باشی....