2777
2789
عنوان

خانما اگه عکس بیضه پسر دوسالمو بزارم خلاف مقررات سایته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6294 بازدید | 57 پست
خانما توروخدا ببخشید از همتون معذرت میخام..بخدا دارم دیونه میشم از استرس..فورا برمیدارم..

برای دفعه سوم عروس خانوم 

کاملا طبیعیه 

یه کار کن خیالت راحت شه امروز شوهرت اومد مال اونم چک کن اینا همه همین جورین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما توروخدا ببخشید از همتون معذرت میخام..بخدا دارم دیونه میشم از استرس..فورا برمیدارم..

استرس نداشته باش   خوبه  

به نظر من  تا کوچیکه   ختنه کن   هرچی بزرگتر شه  دردش  بیشتر میشه  

من پسرم رو چهل روزگیش  ختنه کردم 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
ختنه تو سن کم خوب نیست اصلا بخاطر یه سری مشکلات پزشکی  حتی قدیمیها هم بچه رو بعد دوسال ختنه می ...

عزیزم یکی از فامیلامون رفته بود پیش جراح و متخصص کلیه.چون بچش زیر یکسال بود دکتر قبول نکرده بود ختنه کنه

ممنون ..پس اون دخترداییم چی میگه که اب داره دور بیضش

اون جوری بیضه ورم میکنه کاملا مشخصه ورم داره 

مثلا شما حتی اگه صورت یه نفرو ندیده باشی برای اولین بار میتونی تشخییص بدی صورتش ورم داره یا نه اینم همونه 

با این حال اگه خیلی حساسی چند روز دیگه چکش کن ببین بیشتر شده یا وای میبینی که  نشده  

عزیزم یکی از فامیلامون رفته بود پیش جراح و متخصص کلیه.چون بچش زیر یکسال بود دکتر قبول نکرده بود ختنه ...

دقیقا چون اصلا کار درستی نیست 

خیلی مشکلات پیدا میکنه بعدها از نظر رابطه جنسی و....

سن بچه بالا باشه بهتر