2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر من امسال دخترم میره کلاس اول ،ومن خیلی دوست دارم شاهد ثبت نامش کنم ولی امتیازمون کمه و احتمال قبولیش خیلی کمه .بااینکه پدرشوهرم ۲۵٪جانبازی داره و ۴۸ماه جبهه و پدرم هم ۱۲ماه بااینحال گفتن امتیازتون به حد نصاب نمیرسه و زیاد امیدوار نباشید،کسی هست که با پارتی یا چیز دیگه ای تونسته باشه بچشو تو ساهد ثبت نام کنه؟راهی نداره واقعا😔

چه اصراری داری مدرسه شاهد باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه تو ببر نزدیک اون مدارس  البته مطمئن نیستم جواب بده

دارم همینکارو هم میکنم،یعنی هرراهی داره رو میخوام برم که ثبت نامش کنن ولی بدبختی اینه ثبت نامشون اینترنتیه ،حضوری بود خیلی دستمون باز بود

یکم پافشاری کنی ،هرروز بری وبیای اگه جا باشه ثبت نام میکنن  ولی اولویت با فرزندان معلما و اسات ...

هرروز برم اموزشو پرورش یا مدرسه؟؟؟اخه الان تماس گرفتم با مدرسه گفتن باید از طریق سایت ثبت نام کنیم ودست اونا نیست!!!

هرروز برم اموزشو پرورش یا مدرسه؟؟؟اخه الان تماس گرفتم با مدرسه گفتن باید از طریق سایت ثبت نام کنیم و ...

مدرسه هی سر بزن خودت ونشون بده جا باشه ثبت نام میکنن البته الان دیگه ثبتنام از طریق سایت که هس فکر نکنم جواب بده این مورد 

چون بار علمیش و از همه نظر عالیه

آهان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...