2777
2789
سلام من امروز نهمم هست از روز دوم نوک.سینه هام زخم هستن جوری که ازشون خون میاد
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دیشبم دیگه به علت خون اومدن شیرمو نمیدم میدوشم تو شیشه میدم رابط سینه هم گرفتم قدرت مکش میخواد که اونم جواب نداد
از دیشبم دیگه به علت خون اومدن شیرمو نمیدم میدوشم تو شیشه میدم رابط سینه هم گرفتم قدرت مکش میخواد که اونم جواب نداد
دقیقا منم اینجوری بودم بچم که شیر میخورد طفلک خون بالا می اورد . اول اینکه حتما حتما کل هاله سینت رو بذار دهنش دوم حتما کرو ماستلا رو ادامه بده .تنها کرمی بود که برای من معجزه کرد .در ضمن هویج رو بپز رنده کن بزن رو نوک سینت خیلی تأثیر داره
عزیزم بد شیر میدادی سینه ات بیشتر زخم میشده روش شیردهی را درست کن تا دوروز درد داری اما بعدش دیگه کاملا خوب میشه منم همینطوری بودم از دردش نمی تونستم شیر بدم رفتم مراکز بهداشتی برام توضیح دادن نحوه صحیح شیردهی انجامش دادم نتیجه اش دیدم تازه بعد شیر خوردن کوچولوت یه کم هم شیر بزن اطرافش زود خوب میشه