2777
2789
اره خو مشکل من همینه  اخه پشتوانه مالی ندارم درس نخوندم  شغل ندارم بچه روستام و روستا ...

یا بمون و فقط به شوهرت محبت کن چشم بگو از جهت جنسی تأمینش کن

یا جدا شو و خودت رو پای خودت وایستا و زندگی برای خودت درست کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا دومی

پس پای تصمیمی که میگیری وایستا

بشین بنویس به چه دلایل جدی می خوای جدا بشی و اگر باهاش زندگی کنی درآینده چه اتفاقایی برات میوفته.

و زیرش امضا کن و تاریخ بزن هروقت پشیمون شدی نگاش کنی 

پس پای تصمیمی که میگیری وایستا بشین بنویس به چه دلایل جدی می خوای جدا بشی و اگر باهاش زندگی کنی درآ ...

راستس عزیزم میدونم چی میگی

ولی ای کاش روستا نبودم

محیط روستا خیلی بده

من گیر افتادم بین دوراهی

یا باید برای خرج دانشگاه و پیشرفت مهریه بگیرم که بتونم ادامه تحصیل بدم یا لاقل بسته اینترنت بحرم و حالا هر خرجی مث لباس

که در این صورت تا اخر عمر باید زیر مهرش بمونم و مجرد و تنها

و راه دیگه اینه که بدون هیچی طلاق بگیرم و بشینم ور دل مامانم تا اینکه یه زن مرده با دوتا بچه بیاد بگیرم و برم بچه هاشو بزرگ کنم که مطمئنم همین طوره دیدم که میگم

بین این دو راه موندم 

و حرف و حدیث مردمم که بماند

معمولی رو به پایین  ولی جوری نیست که بتونن خرج دانشگاه بدن و اینچیزا

بشین بخون دانشگاه دولتی قبول بشی

در کنارش یه وام ۵ میلیونی چیزی بگیر باهاش حرفه ی کاربردی یاد بگیری و غیر از اوقات درس ت کار کنی

این که تا آخر عمر زیر سلطه ی این آدم باشی بنظرم کار واقعا احمقانه ای هست