2777
2789

دخترم یک ماهشه از شش روزگی بخاطر کم بودن شیرم و سیرنشدنش مجبور شدم شیر خشک بدم و الان بیشتر شیر خشک میخوره تا شیر خودم و شیر افزا و لیدی میل هم استفاده کردم خیلی تاثیر نداشته و راستشو بخاید به موقع هم نمیخوردمشون چون واقعا وقتم نمیشه چیکار کنم شیرم شصت سیسی هم نمیشه چرب هم نیس خواهش میکنم جواب بدیدمایعات هم نمیتونم خیلی مصرف کنم نمیتونم برا خودم چیزی درست کنم دست تنها هستم و واقعا زمان کم میارم بچه هم خواب بودنی خودم انقدر خسته هستم که نمیتونم نخابم یا اینکه کار های خونمو انجام میدم😭😭😭😭😭😭😭

چرا نمیتونی مایعات بخوری؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لااقل میوه زیاد بخور 

هندوونه الان اومده بخور حتما حتما 

انشالله بچه ات زیر سایه بابا مامانش بزرگ شه 

میدونم جاش نیست و کارم اشتباه ولی میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

عزیزم شیر وخرما

دلستر

ابگوشت

کله پاچه

میوه

اینها رو زیاد بخور

و خوابت هم کافی باشه و هرچه بچه بیشتر بخوره شیرت بیشتر میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

واخب شیرخشک خوبه دیگه بیشتر بچه ها شیرخشک استفاده میکنن.چراانقد حرص میخوری

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️