2777
2789
عنوان

از دست دختر 3 سالم به تنگ اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 62 پست
زهرا جون کار من از حوصله گذشته اینقدر صحبت میکنم کف کردم من دیگه زدم به بیخیالی دوست داشتم نظم و مرتب بودنو از الان یاد بگیره
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
منم یه سبدو قایم کردم یه دونه دم دسته
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم هر وسیله ای که شکستنی باشه از دم دست برداشتم لوازم آرایشی و اینجور چیزارم یه جای بلند تر گذاشتم کابینت ها رو هم بستم خلاصه هیچی نیست که بتونه بر داره به جز کمد اسباب بازی هاش
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
به نظرم مهد کارو درست نمیکنه فقط مدت موندنش تو خونه رو کم میکنه لجبازیش طبیعیه چند روز پیش تو تلوزیون میگفت بیشتر ریشه لجبازی بچه ها به لجبازی کودکی والدین برمیگرده و ژنتیکی هستش واقعا راس میگه من خیلی ها رو دیدم بچه هاشون از همون بچگی منظم و آروم بودن
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
خترمنم 2سالو8ماهشه تقریبا ارومه گاهی بد میشه ولی اغلب ارومه چیزی که خیلی اذیت میکنه منو گریهاش هست واسه هرچیزی که میخواد کلی گریه میکنه وکلافم میکنه شمام بچهاتون گریه های بی امانو دارن؟
هرکی خوابه خوشبحالش مابه بیداری دچاریم..
پسر منم تا یه چی بر میداره میخوام ازش بگیرم پرت میکنه حالا کاری نداره که اون چی خطرناک باشه یا نه من وسایل خطرناک مثل چاقو اینا از کنار دستش برداشتم حالا سر کابینت که میره اون کابینت ارو با بند ببند بعد یه مدت از سرش میفته وسایل آرایشی هم از جلوی چشمش بردار
باید اولا براش یه برنامه ای داشته باشی که بازی کنه و انرژیش تخلیه بشه، مثلا ببرش مهد یا چند ساعت ببر پارک یا خودت باهاش بازی کن. نکته بعدی اینه که باید توی خونتون قانون داشته باشی و سر حرفت وایسی شده یه شب تا صبح اشک بریزه نباید از قانونت کوتاه بیای٠ اما اولش از یه قانون شروع کن نه اینکه یهو بیای ده تا قانون بزاری و کم کم برسونش به سه تا قانون٠ مثلا یه روز بهش بگو دیگه حق نداری به لوازم آرایش مامان دست بزنی ممنوعه، کامل براش توضیح بده تاکید روی کلمه ممنوع بکن٠ بعد بگو اگه اینکارو بکنی باید بری تایم اوت، مثلا یه صندلی بزار یه گوشه اتاق یا هر گوشه ی اتاقی که خودت صلاح میدونی اگه اون کار اشتباه رو کرد چون سه سالشه دو برابر سنش یعنی ٦ دقیقه اون گوشه اتاق باید بشینه رو صندلی یا بایسته اصلا مهم نیست چقدر گریه کنه و کولی بازی در بیاره ولی باید اینکارو بکنه اگه خودش هم نخواست به زور همونجا نگهش دارید، اصلا باهاش دعوا نکنید یا اخم نکنید، حتی باهاش همدردی هم بکنید ولی بگید این قانونه ما دوستت داریم ولی باید ٦ دقیقه اینجا وایسی ، خلاصه ممکنه یک هفته خیلی سخت باشه که بپذیره اما بعد از یک هفته معجزه اش رو میبینید. به شرطی که اصلا از قانونتون هرگز کوتاه نیاید تحت هیچ شرایطی. بعد از اینکه مدتی قانون اولی رو انجام داد و پذیرفت میتونید یه قانون دیگه اضافه کنید٠ یادتون باشه تعداد قانونهاتون نباید زیاد باشه ولی باید همونهایی که هست محکم اجرا بشه
وای پس من باید روزی ۱۰۰۰۰۰ بار فدای پسرم بشم بقران بعضی اوقات که من خوابم خونه را مثل دسته گل میکنه تمام اسباب بازیهاشو جمع میکنه تازه دستمال هم برمیداره مثلا برام شیشه ها را هم پاک کنه تنها چیزی که منو اذیت میکنه حسودی زیادیشه مثلا من امروز پشت تلفن قربون صدقه پسر خواهرم رفتم دیدم عصبی شده که چرا تو طاها را دوست داری من پسرت نیستم دیگه
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
سلام الناز جون ، خوبی ؟ شما همون الناز خانوم دوست مشهدی ما نیستی ؟ توی تاپیک مامانای دی 90 ؟ الناز جون کیانا هم خیلی لجباز شده ، هر کاری میگم نکن علاوه بر اینکه دوباره تکرار می کنه تازه بهمون حمله هم میکنه ! هر چی دستش باشه میاد میزنه به من یا باباش . ولی دعوا و کتک فایده نداره چون عین همون کارها رو دوباره با خودمون میکنه . بهتره یه تنبیه معمولی برا این کاراش در نظربگیری . مثلا اگه به وسایل کابینت دست بزنی 5 دقیقه باید بری تو اتاقت و بیرون نیای . یا اینکه مثلا بگی اگه فلان کار رو بکنی عروسکت رو (یکی از عروسکهایی که بهش وابستس رو ) میزارم پشت در ، یا 10 دقیقه میذارم تو کمد و... و به حرفی هم که میزنی پایبند باشی. ولی اینو هم در نظر بگیر که بچه ها تو این سن خیلی کنجکاون . به همه چی کار دارن . گاهی باید بزنی به دنده بیخیالی . کیانا این روزا به باب اسفنجی خیلی علاقه مند شده . در طول روز حداقل یکی دو ساعت با اون مشغوله .
سلام پری جونم خوبی؟کیانا جون خوبه؟ درسته خودم هستم یادش بخیر چه روزهایی داشتیم تو اون تایپیک ممنون از توضیحاتت سعی میکنم ازشون استفاده کنم شما این تنبیه رو به کار میبری؟نتیجه میده؟ بارداری یا تیکر مال قبلا هست؟
سلام دختر من 2 سال که بود دوست داشتم اسباب بازیها رو خودش جمع کنه چون خیلی اسباب بازی داشت و برای بازی از همه استفاده می کرد
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
دخترم ناراحت شد و بقیه اسباب بازی هاش رو تند تند جمع کرد و چند ساعت بعد اسباب بازی هاش رو که برداشته بودم و تو یه کیسه گذاشته بودم رو گذاشتم وسط اتاقش وقتی دیدشون خیلی خوشحال شد از اون به بعد همیشه خودش اسباب بازی شو جمع می کنه و الان که 5 سالشه از اون داستان چیزی یادش نیست براش یه عادت شده
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن