2777
2789
عنوان

از دست دختر 3 سالم به تنگ اومدم

3480 بازدید | 62 پست
دخترم 3 سالشه خیلی لجبازه قکر میکردم به این سن برسه خوب میشه یه سری چیزایی که میدونه اگه بره سراغش ناراحت میشم و دعواش میکنم اما روزی 100 بار اینکارو انجام میده مثلا میره از جلوی آینه لوازم ارایش برمیداره ومیریزه روفرش بعد از چند دقیقه دوباره میره سراغ پاتختیها میریزه بیرون دعواش که میکنم میره تو آشپزخونه سراغ فر گاز و کابینتهای موادغذایی برنج و ماکارونی و حبوبات برمیداره از تو کابینت به خدا موندم باهاش چیکار کنم هر چقدرم میگم نکن بی فایدست وقتی هم چیزی برداشته و میرم که ازش بگیرم پرتش میکنه و زندگی رو به گند میکشه آیا این کارهاش طبیعیه ؟بچه های شما هم اینطورین؟
برنامه روزانه اش چیه ؟ مهد میره؟ اگه مداوم دعواش کنی لجبازی میکنه لوازم آرایشن رو از جلوی دستش جمع کن براش لوازم آرایش کودک بخر با خمیربازی، نقاشی ، لگو و پازل و کتاب داستان حواسشو پرت کن
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من بچه ندارم ولی این کارش غیر طبیعیه .به نظرم بعضی وقت ها باید با بچه هم محکم رفتاربشه خودت مامانشی یه جوری باهاش رفتارکن که وقتی نگاش میکنی بترسه نه وسیله رو پرت کنه بعضی وقتا تنبیه جواب میده
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان من اصلا ناراحت نمیشم بچه بهم بریزه به نظرم حساسیت نشون دادی واسه جلب توجه این کارارو میکنه مادر بزرگم همیشه میگه بچه راه میره میریزه توام راه میری باید جمع کنی تا خونت مرتب باشه
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500
منم از دست پسر 4 سالم کلافه شدم. نه بابا بزرگ تر میشن بدتر میشن. هر چی میخواد با صدایه بلند میگه و همه چی رو پرت میکنه و اصلا اهل بازی نیست. آرزو به دل موندم یکبار بشینه باهام بازی کنه یا براش کتاب بخونم یا باهم کاردستی درست کنیم. فقط وسایل خونه بازیچشه و هر چی مطابق میلش نباشه پرت میکنه و خودشو میزنه و....
دختر منم همینه همه چیو جمع کردم ولی باز یه چیزی چیدا میکنه واسه به هم ریختن وفضولی هرچیم بهش میگم اسباب بازیاتو از وسط هال جمع کن انگار نه انگار
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
در مورد پرت کردن بهتره یک سطل کنار اتاق بزاری و بهش بگی اگه میخوای بندازی بنداز توی سطل ببینم میتونی کم کم تبدیل به بازی میشه و از عصبانیت و لجبازی خالی میشه بنظر میاد دخترت مملو از انرژیه و نمیدونه چطور باید تخلیه بشه برای همین خرابکاری میکنه ترسوندن و دعوا کردن فقط فضیه رو بدتر میکنه سعی کن راه حل پیدا کنی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ارزوی علی اصلا تنبیه جواب نمیده نمیدونم بچه داری یا نه ولی تو این دوره زمونه تنبیه اصلا جواب نمیده سنه لج بازیه بچست با تنبیه بدتر میشه که بهتر نمیشه شاید همون لحظه جواب بده بچه بترسه نریزه ولی فرداش چی هفته بعدش چی...
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500
دختر من تازه رفته تو4سالکمردرد گرفتم اینقدر دولا شدم جمع کردم باباش میگه حساسی ولی از به هم ریختگی بدم میاد عصبی میشم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
راه میری تو هال دایناسور و غورباقه ریخته کف زمین خیر سرم دختر آوردم عصای دستم باشه بلای جونم شده
صحبت عصبانیت قهر اصلا جواب نداده
2810