2777
2789
عنوان

از دست دختر 3 سالم به تنگ اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 62 پست
آزی منم به همین خیال بودم ولی باید به خودم عرض کنم یه قرون بده آش به همین خیال باش
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
خب جمع نکن پنج تا دونه اسباب بازی پخش رو زمین به کسی صدمه نمیزنه بهش حقه انتخاب بدین بگین جمع نکنی تا سه روز بهت نمیدیم جمع کنی یه شکلات بهت ممیدم اگه جمع نکرد با ارامش جمع کنید و واقعا سه روز بهش ندین کم کم یاد میگیره با تنبیه و دعوا و اینا کار درست نمیشه که
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلی بخدا یه دونه نیست دو تا سبد اسباب بازی دوتاش خالی میکنه زمین بهش میگم با محبت اونایی که میخوای بردار ولی انگار نشنیده بعد میگم حالا بیا باهم جمع کنیم بعد بازی میگه وای دلم درد میکنه وای خسته ام یعنی منو میگی...
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
دختر من داشته پسر میشده فکر کنم دقیقه آخر خدا دخترش کرده شیطووووووووووووووووووون ماشاالله
دو ماه داره میره مهد و از وقتی میره اینطوری شده. قبلش خیلی خجالتی و آروم بود. نمیدونم چون نمیتونه و خجالت میکشه تو مهد تخلیه انرژی بشه میاد خونه منفجر میشه. تازه از هر بچه ای هم یه چیزی یاد میگیره. من نمیدونم چرا چیزایه خوب از هم یاد نمیگیرن و گیرایی نکات منفی بیشتره.
روانشناس حرف میزد تو تی وی میگفت بابا اپارتمانای لونه موشی جا نیت ادم راه بره چه برسه بچه بازی کنه دره کمد دیواری لحاف تشک و باز کنین بچه هارو بزارین اون تو بپر بپر کنن خالی شن
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500
منم گذاشتمش مهد واسه تخلیه انرزی
ولی باز شکررررررررررررررررررر
بهار واقعا اینو خوب گفتی از پسر عمه اش همش کارای خطرناکو و پسرونه یاد میگیره چیزای خوب بچه هارو یاد نمیگیره
الناز اسم دخترت چیه؟
منم واقعا بعضی وقتا میمونم چه جوری باید با دخترم رفتار کنم متاسفانه عصبی هستم و دیگه وقتی جون به لب میشم میزنمش بعدش تا چند روز عذاب وجدان دارم امروز از در وردی هال اومدم بیرون رفتم راپله کار داشتم تا برگشتم دادم در رو قفل کرده و دیگه بلد نبود بازش کنه با هزار بدبختی درو باز کردم ونتونستم خودمو کنترل کنم زدمش 😢