2777
2789
عنوان

از دست دختر 3 سالم به تنگ اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هم میاد اسماتون خیلی قشنگه زنده باشه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
مرسی عزیزم بهتر شده میاد ناهار میخوره میخوابه دوباره ولی سرحال میشه ولی دیگه من دارم بیخیال میشمپیر شدم اینقدر حرص خوردم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
چیزایی که فکر میکنی اگه بریزه زندگیتو به گند میکشه از جلوی دستش بردار مثل همون لوازم آرایش و حبوبات که گفتی. بذار بقیه کابینتا رو بریزه بیرون بازی کنه . من دقیقا همین کارو کردم پسرم با قابلمه ها و ظرفای پلاستیکی تو کابینت کلی بازی میکنه دیگه جمع کردنشم راحته
پارمیس چند وقت پیش چسب چوب ریخت پاک کردم ولی مثل سنگ شده فرش
قبل اینکه بره مهد ساعت 3 میخوابید ولی الان خوابش تنظیم شده چون 8بیدار میشه میره مهد حتی ظهرا هم که میخوابه باز 12 یا 1 میخوابه
الناز بفرستش مهد
مامانای عزیز، اولا که باید خودتون حوصله داشته باشید و سیاست. به جایی به بچه هاتون گیر بدید فکر کنید. درسته دعوا کردن راحت تره و موقتی حالمونو خوب می کنه ولی می بینید که در درازمدت باعث لجبازی بچه ها میشه.
شیعه ماه غم آمد موسم ماتم آمد