2777
2789
عنوان

دعوا

660 بازدید | 16 پست

سلام امروز رفته بودم پارک به چند تا از دوستام،بعد به پسره بود خیلی پروووووو بود هی میمود یچی میگفت میرفت،بعد منم از اون ادما نیستم که بترسم از کسی،دفعه بعدی که اومد یه لگد محکم زدم به اونجاش مثل چی پهن شد رو زمین بعد رفیقاش که دیدن اومدن سمتمون،یکیشون یجوری با مشت زد تو چشمم الان کبود شده، خونه هم نمیتونم برم از ترس شوهرم،اومدم خونه دوستم لطفاًبگید چیکارش کنم که زود تر خوب بشه🙏😭

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چربش کن ب شوهرت بگو بای خانمه دعوات شد با مشت زد تو چشت 😂😂😂🤣🤣🤣نمیدونم چرا خندم گرفت ولی اونا مرد نبودن ک زدن آخه زن زدن داره 

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
چه خشن یخ گذاشتنو فقط میدونم

یخ گذاشتم،نمیدونم چرا هنوز خوب نشده

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊
  چربش کن ب شوهرت بگو بای خانمه دعوات شد با مشت زد تو چشت 😂😂😂🤣🤣🤣نمیدونم چرا خندم گر ...

نمیخواست بزنه ولی من حمله کردم سمتش با مشت زد فرار کرد

وای چقدر خندم گرفت معذرت. مگه بچه ای یا پسر ندیده. تو که شوهر داری باید یاد گرفته باشی اصصلا نباید اهمیت بدی یا جواب بدی. نادیده می‌گرفتی پسره از هزار جا می‌سوخت نیاز نبود بزنی. هرجا بزنی میخوری دیگه گلم. الآنم یه ریملی چیزی رو بهونه کن بگو مال دوستمو زدم حساسیت داشتم یا ریملش بهم نساخته یا دوستم مریضی داشته 

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.
چرا اینکارو کردی  شما با این کارت علاوه بر دردی که اون کشید چه ضربه ای به سلامتش زدی و شاید از ...

تقصیر خودش بود میخواست نیاد تیکه بندازه😒

وای چقدر خندم گرفت معذرت. مگه بچه ای یا پسر ندیده. تو که شوهر داری باید یاد گرفته باشی اصصلا نباید ا ...

نمیشع قشنگ معلومه جای مشته😭😭

نمیخواست بزنه ولی من حمله کردم سمتش با مشت زد فرار کرد

وا چرا حمله 🤣 ای خدا دست پسرا و بستی آخه زورت ب پسر جماعت ک نمیره اونا بخوان جدی بزنن لهت میکنن

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

چرا لگد واقعا درک نمیکنم چرا ادم باید ب ی ادم حملع کنه اونا ادمای بی فرهنگی بودن چرا لگد ممکن هست ی ادم بمیرع یا عقیم بشع درکل اصن چهره جالبی نداره دعوای ادما تو. مکان عمومی

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 
تقصیر خودش بود میخواست نیاد تیکه بندازه😒

این چه حرفیه اگر میدونستی چه دردی کشیده تو کل بدنش نه فقط اون قسمت کللل بدن شکم و سینه ها و شونه ها و کلیه ها همش درد فقط دعا کن آه دوتا خونواده از نا باروری نگیرتت که بد دردیه بدون بچه 

2810