2777
2789
عنوان

دوستانی که خودشون یا فرزندانشان تیزهوشان درس خوندن،یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر فکر میکنی تیزهوشان چی داره؟

هیچی 

اگه میخوای فقط اسم تیزهدشان رو بچت باشه اینکارو باهاش نکن اگه ایندش مهمه برات نزار بره 

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊
عزیزم نرو نمیتونی دهم به بعد خیلی سخت میگیرن بخدا من سه سال اخرو در۲۴ ساعت۳ ساعت میخوابیدم نرو ایندت ...

حتما به دخترم نظرتون رو می گم،ممنون از راهنماییتون

علت علاقه به مدرسه ی تیزهوشان اینه که درصد بالایی از بچه هاش رشته های خوب و دانشگاه های خوب قبول می شن

حتما به دخترم نظرتون رو می گم،ممنون از راهنماییتون علت علاقه به مدرسه ی تیزهوشان اینه که درصد بالای ...

خواهش میکنم

عزیزم اینجوری فک نکن تیزهوشان فقط اسمش در رفته بخدا مدرسه های دیگه خیلی بهتره اونایی ک رشته خوب قبول شدن پول دادن 

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊
استارتر فکر میکنی تیزهوشان چی داره؟ هیچی  اگه میخوای فقط اسم تیزهدشان رو بچت باشه اینکارو باه ...

نه تو این سه سال دوره متوسطه اول سه شخص کاملا جدا از معلم‌هاش و مربی هاش بهم گفتن ،دخترت در حد بچه های تیزهوشانه،در حقش کوتاهی نکن،می تونه خیلی موفق شه

نمی خوام کم بزارم براش

خواهش میکنم عزیزم اینجوری فک نکن تیزهوشان فقط اسمش در رفته بخدا مدرسه های دیگه خیلی بهتره اونایی ک ...

موافق حرفاتون هستم،و روی تک تک جملات و نظرات تون فکر می کنم

ممنون از راهنماییتون

نه تو این سه سال دوره متوسطه اول سه شخص کاملا جدا از معلم‌هاش و مربی هاش بهم گفتن ،دخترت در حد بچه ه ...

به قول مدیرمون اون موقع ها میگفت که

از ابتدایی تو امپراطور بودی ولی الان اومدی تو امپراطوری ها

منم در حدشون بودم با رتبه۴۷۵ فیزیک کوانتوم قبول شدم

باور کن من مدرسه تیزهوشان نرفتم کلاساشو اصلاااا فقط میرفتم امتحان میدادم دهم به بعدو رفتم یه مدرسه پول دادم گفتم فقط به من درس بدید ثبت نامم نکنید خودم خوندم همیشه خدا خودمو نفرین کردم چرا رفتم تیزهوشان که کاش نمیرفتم

به قول مدیرمون اون موقع ها میگفت که از ابتدایی تو امپراطور بودی ولی الان اومدی تو امپراطوری ها منم ...

آفففففففففرین

نابغه بودید پس

چه رتبه ی عالی ای

الان درستتون تموم شده؟

جایی مشغول هستید؟

اگه دوست داشتید جواب بدید،من اصلا از رشتتون شناخت ندارم

می تونم بپرسم کدوم شهر و چه مدرسه ای؟

من زمان مدرسه کرمانشاه بودم ولی دانشگام اراک بود همه مدارس یه اسمه فرزانگان😅

2810