2777
2789

رو خودش نوشت دو پیمانه درب در ۴ لیتر ،  ولی نمیدونم منظورش دقیقا به اندازه کل دربش هست یا بخش پایینی درب ممنون می شم راهنمایی کنین

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هنوزم ضدعفونی میکنین؟ من حتی دستمم دیگ ضدعفونی نمیکنم😐😐

وا سبزیجات رو باید شست که علاوه بر کرونا هزار تا بیماری و کثیفی دیگه به آدم منتقل ممکنه بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خداروشکر تا الان ما اینجوری خوردیم هزار تا بیماری نگرفتیم

یعنی فقط با آب میشورین 

خب گل و دست هزار نفر که بهشون خورده برای چیدن و اینکه اینا رو تو وانت و روی زمین میذارن و اینا بدتون نمیاد؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هنوزم ضدعفونی میکنین؟ من حتی دستمم دیگ ضدعفونی نمیکنم😐😐

آره عزیزم ، سبزی بعضی ها با نمک فقط ضد عفونی می کنن بعضی ها هم با مایع ظرفشویی، محلول گندزدایی می گن حتما بزنین چون بعضی مناطق از فاضلاب و کودهای غیرحیوانی استفاده می کنن، حتما می گن گند زدایی کنین بعد مرحله شستن ، ولی من تو میزان محلول شک داشتم دوپیمانه پر احساس می کردم زیاده 

یعنی فقط با آب میشورین  خب گل و دست هزار نفر که بهشون خورده برای چیدن و اینکه اینا رو تو وانت ...

من با محلول گند زدایی می کنم  بعد با نمک می شورم ، سبزی دق میاد تا شسته بشه ، خودش می گه غلط کردم کثیف بودم ،😅😅 خواهرم اینا با نمک و اب می شورن البته سبزی محلی خودشون کاشتن باز من می بینم کلی حرص می خورم 

اره فق میزاریم تو اب داغ و بعدشم با اب عادی میشوریم نه بش فکر نمیکنم ک بدم میاد 

وای نگم برات ، یه بار داشتم میرفتم خرید کنم وانت جیگر و گوشت رسید مرد اومد جیگر هارو بده دست قصاب اونم کجا وسط خیابون چون مغازه ها جلوش محوطه سبز دارن باید بیان سر خیابون ، جیگر افتاد رو زمین همینطوری دوباره با بقیه جیگرها داد به قصاب ، حالم بهم خورد ، فرداش شوهرم یک کیلو جیگر خرید ، یاد اون صحنه افتاد همینطوری چپوندم تو فریزر، دلم نمیاد استفاده کنم ، انقد بهش گفتم نخر باز خرید ،