2777
2789

درمان نداره یه گروه تو تل هس همه مبتلان خواستی ادت میکنم

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عرق میکنیم ببخشید لایه چرکی میخوابه رو پوست...

اره ولی ضرر داره منم متاسفانه از بچگی میکشیدم طبق عادت ولی وقتی این بیماری پوستی گرفتم دیگه گذاشتم کنار البته پزشک برام ممنوع کرد 

منکه میگم نکنه اصلا بخاطر همون کیسه پوستم اینجور خراب شد

سلام عزیزم قربونت نمیدونم این آمپول برای چیه 

پماده گلم 

بدبختی یکی دوتا ک نیس...ابروهام پوسته میزد میخارید بهش میگفتن درماتیت سبوره که چند شبی زدم ب ابروهام بهتر شده فعلا خداروشکر 

انقدم خوندم و خوندم تو نی نی سایت دیدم بعضیا گفتن ازش نتیجه گرفتن برای ماکولار بعضیاهم از تریا ان ان 

من دارم‌ همه جوره دکتر رفتم از طب نوین تا طب سنتی 

ولی خب خوب نشدم فقط سردیجات و غذاهایی ک سودا زا هستش نمی‌خورم و حموم رفتنی هم نه لیف ن کیسه نمیکشم با دستم با شامپو میشورم بدنمو

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
خب عرق میکنیم ببخشید لایه چرکی میخوابه رو پوست...

با دست و شامپو بدن میشوریم عین خارجیااا😂😂

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟