2777
2789
دختر باید زیر ۲۵  و پسری که باهاش ازدواج میکنه بالای ۳۰ باشه

مگ شوگر ددی میخواد؟

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهو بگو شوگر ددی دیگه خواهر من 

گلم شوگر ددی تعریفش بالای ۲۰ سال اخلاف سنیه

و وقتی که دختر مثلا ۲۵ باشه ، شوگرش ۵۰ ساله مثلا میشه 

وگرنه ۵ سال اختلاف سنی با توجه به اینکه پسرا دیر تر به بلوغ فکری میرسن و همچنین باید یه کاریر و شغل و درآمد stable داشته باشه وقتی ازدواج میکنه

ولی اگه تو دلت می‌خواد با پسرای خام ۲۰ و خورده ای ساله ازدواج کن

من و شوهرم ۲۵,۲۷ ساله بودیم ، ولی کاش در اوج احساس و جوانی ازدواج میکردیم ، اگه پسر و دختر خوب و با شناخت کافی سراغ داشته باشم پسرو دخترمون رو زود مزدوج میکنم ، الکی عمرمو با عبادت و درس و... تلف کردم ، الان با سی و پنج سال سن نه کار دارم نه سلامتی جسمی نه روحیه و امید و انگیزه ( به خاطر نگرانی از وضعیت اقتصادی و آینده)

ازدواج مهمترین تصمیم تو زندگی هرشخص است، برا ازدواج فقط سن خالی ملاک نیست، مسولیت پذیری لازمه، تعهد، درک زندگی مشترک، بلوغ سنی وصد البته عقلی، خیلی ها میگن دختر 18ب بالا وپسرا25ب بالا البته درصورت داشتن مواردی که گفتم. هرچند بعضی شهرها رسم دارن درسن خیلی پایین تر ازدواج میکنن

من و شوهرم ۲۵,۲۷ ساله بودیم ، ولی کاش در اوج احساس و جوانی ازدواج میکردیم ، اگه پسر و دختر خوب و با ...

اره به نظرم شور جوونی و احساس توی سن پایین هم قشنگی خودشو داره ولی ریسکم هست

منم میخوام تا 30 ازدواج نکنم. دیره ب نظرتون؟ شما پشیمونی؟ 

نه خوبه راضی ام ولی میدونی تو سن ۲۳۲۴ اگه زرنگ باشی هم درست تموم شده هم میتونی سرکار بری هم دیگه‌ کسی بابت سنت بهت سرکوفت نمیزنه هم برای بچه دار شدن وقت داری هر چیزی وقت خودشو داره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان