2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن کودکتون

84 بازدید | 10 پست

دوستان کسی هست مثل من بچش ۲سال و نیمش باشه ولی فقط تعدادی کلمه راحت و درحد تک کلمه حرف بزنه چیکار کردید؟؟لطفا از تجربیاتشون بگید تا استفاده کنیم 

سپاس🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام عزیزم پسر من۲سال۸ماهش شده ۳تا جمله بلده  با حدود۱۷تا کلمه

دیروز بردم دکتر گفت شاید تنبلی میکنه بعدم گفت ببر پیش روانشناس کودک یا گفتار درمانی که چون هر دو صبحن من سرکارم نمیتونم ببرم

حالا جاهای مختلف که نگاه کردم واز امروز میخوام تمرین کنم با بچم 

اول اینکه گفته بودن هروقت بچه کلمه ایی میگه شما یه کلمه دیگه هم بهش اضافه کن مثلا به وقتی میگه بابا شما بگین بابا اومد بابا سلام یا سیب قرمز اینجوری

بعد کلمات باید واضح وخیلی تکرارکرد بچه رو نباید خسته کنیم

هر وقت کلمه ایی نصفه میگه ما نگیم اشتباهه بکله بیاین کاملش کنیم وتاکید برنصف دیگه مثلا توپ بگه تو ما بگیم توپپ

باهاش کتاب بخونیم شعر تمرین کنیم

اسباب بازی حیوانات بخریم اول صدای حیوانات بهش یاد بدیم بعد اسماشون

بعد تفاوت ها رو مثلا بالا پایین سرد گرم بزرگ کوچیک 

مثلا دوتا وسیله بزرگ وکوچیک بگیریم فرقش کم کم براش بگیم

به حرفاش توجه کنیم و نشون بدیم میفهمیم 

من میخوام تمرین کنم انشالله جواب بگیرم برام دعاکن میترسم بزرگتر بشه بمونه همینطوری

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
شنواییش هم خوبه

مشکلم اینکه ما دو زبانه هم هستیم وبچمم یه دونه است درنتیجه سختره یادگیریش

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛