2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نک ...

خب کی زنگ زدید و کی رفتید

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نک ...

از اول میگفتی امشب خودمون دعوتیم فرداشب بیاین

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

من باشم شوهرم میفرستم غذادبگیره حتی اگه پول نداشته باشیم مگه خیلی صمیمی باشیم بااون شخص حاظری بزارم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک فوش میده منم خیلی محترمانه جواب دادم ک عزیزم حرفت زشته چرا وقتی قراره هم سالی چند بار ببینیم هم دیگرو ناراحت کنیم 

خلاصه شروع کرد حرف الکی زدن و اینا 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک ...

واضح توضیح بده

اون خل یعنی الکی دعوا راه انداخت

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
خب کی زنگ زدید و کی رفتید

عصرف رنگ زدیم ساعت ۹ شب رفتیم ۳ تا ۴ ساعت زمان داشت والا .من اگر کسی نیم ساعت قبلشم بگ سریع غذا درست میکنم و اینقد احترام میزارم ب مهمون توی خونه اونوقت اونا سرشون و کردن تو گوشی 

خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک ...

به خانواده مادریت توهین کرده بعد تو نوشتی عزیزم کارت زشته بیا همو ناراحت نکنیم؟؟🤔🤔🤔🤔😐😐😐😂😂😂

وا من هیچ وقت چیزی درست نمیکنم میگم شوهرم زنگ بزنه بیرون سفارش بده هیچیشم زشت نیست😐

طرف این همه هزینه کنه تو گرونی بعد بگن زشته عجبا

⭐حسبی الله⭐
واضح توضیح بده اون خل یعنی الکی دعوا راه انداخت

اره بخدا قشنگ الکی سر هیچی ک ما نتونستیم خودمون برسونیم بیاد در صورتی ک بهش گفتم ما تو راهیم شاید دیر برسیم دعوا راه انداخت 

بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

من مهمون خاصی ندارم فقط خواهربرادرامونن ک بشدت تعارفین سرزده نمیان اگه هم بیان از خدامه با روی باز پذیرایی میکنم غذا از بیرون میخرم هم برادر همسرمو هم خانواده خودم فرقی نداره

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

همون اول بهش میگفتی ما سیزده بدر هستیم خونه نیسم برا فردا شب 

تا ساعت ده شب منتظرش گذاشتی😐 

ادم حس نخودی بودن میگیره

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا