2777
2789
عنوان

داستان زن داییم و داداشم

213297 بازدید | 52 پست

سلام . چند سال پیش زن داییم و داداشم باهم دوست بودن حااالا بماند ک ما چطوری فهمیدیم اما داداشم شبا ک داییم شبکار بود تو خونه داییم هم میرفت . ما دنبال جاروجنجال نبودیم مادرم تو خونه ب داداشم گفت اینکارو نکن درست نیست بیخیال شو . داداشمم رفته بود ب زن داییم گفته بود . بعد از اونم زن داییم ترسیده بود فک کرده بود ک ما الان همه جارو خبر میکنیم رفته بود ب همه گفته بود من داشتم با امیر( داداشم) راجب وام حرف میزدم مادرش فک کرده من با امیر دوستم . یه جورای دست پیش گرفت ک پس نیوفته ما رفتیم خونع پدربزرگم . یه دفه پدربزرگم شروع کرد با ما دعوا کردن اینکارا چیه این حرفا چیه .خجالت نمیکشین ( حالا ماهم نمیفهمیدیم چی شده ) زن داییم هم همونجا نشسته بود ماهم مدرکی نداشتیم فقط بهش گفتم اینکارا درست نیست من همع پیامات تو گوشی امیر دیدم ک نوشته بودی ابروم میره وای چیکار کنم اگ بقیه بفهمن . ولی ب روت نیاوردم . دیگ ما نرفتم خونه پدربزرگم چون پدربزرگ و مادربزرگم کلی باما دعوا کردن گفتن تهمت زدی خونشون بغل زن داییمع.. تا اینک گذشت یه ماه بعدش عروسی من بود داداشم بزرگم براشون پاک برد هیچکدوم نیومدن همون زن داییم برداشت همع رو برد مسافرت حتی اون یکی داییم خالم پدربزرگم مادربزرگم . هیچکدوم نیومدن بماند ک چقدر ابروم رفت همه تو عروسی میپرسیدن کجان . مادربزرگم خاله شوهرم هست . شوهرم وقتی چهارساله بوده مادرش فوت شده خیلی ناراحت شد ک خالش ک جای مادرش هست تو مراسمش شرکت نکرد . دیگ گذشت دوساال بعدش زن داییم خودش ب بهونع بغل کردن بچه من آشتی کرد و ما رفت امدن شروع شد . اما اون یکی زن داییم (اون هم با پسرعموی خودش دوست بود بماند ک من در عالم بچگی یه بار دیدم تو بغل پسرعموش بود ب مادرم گفتم مادرم ب خالم گفته بود خالمم ب زن داییم از اون زمان دیگه محل من نمیده اون موقع ۱۶ سالم بود ....الان  پدرش فوت کرده مادرم میگ بیا بریم مراسم چون عروسیم نیومد دلم راضی نمیشه برم شما بودین میرفتین 

داستان خیلی پیچیده بود 

ولی برو 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه به هیچ وجه

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
بیشتر ببینید

در ضمن داداشتخیلی پسسته عصبانی شدم 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
بیشتر ببینید

نرو کلا رفت و امدتو کم کن خیانت کارن !

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
بیشتر ببینید