2777
2789
عنوان

محل کار مدیر سایت و نی نی یارا 😍😍+عکس📷

| مشاهده متن کامل بحث + 23015 بازدید | 386 پست

اگه می گفتن نی نی یارا از تو خونه مشغول رصد کردن کاربران آنقدر خجالت نمی کشیدم که الان از بی ادبی بعضی از کاربرا خجالت می کشم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا که تو عکس هستن کارمندای نی نی سایت هستن؟

بله 

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

انقد کارمند داره چطور انقد سایتش امکاناتش کمه؟ یه حذف تاپیک رو اپشن بزارن نیاز نیس انقد کارمند استخدام کنن

فروم بچه مدرسه ای ها هم جدا کنن

با تچکر

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
مدیر اولیه سایت آقا بودن اینو از یکی از کاربرای قدیمی شنیدم

میدونم اینو ولی سال۸۶ فک کنم فروختنش به خانم تهرانی پس لزومن باید همه کارکنان خانم باشن 😑💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

ینی نی نی یار شب نصف شبی تو تختش نیست؟تخمه نمیخوره؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
مردا چی میگن

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

نی نی یارا اکثرا خونه تشریف دارن.

سایت فقط بخش تبادل نظر نیست که. بخشهای دیگه ش کارمند زیاد داره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
میدونم اینو ولی سال۸۶ فک کنم فروختنش به خانم تهرانی پس لزومن باید همه کارکنان خانم باشن 😑💔

اونجا یک اداره اس مثل بقیه جاها 

نه خانم هستن 

اون اقایونم بلاخره امنیت سایت،  برنامه نویسی و  بخشهای دیگه ای سایت  جز تبادل نظر داره که حضور اون عزیزان رو  میطلبه

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

فکر کنید اونا نشستن پشت مانیتور یه عده آدم دارن تو صفحه موهای همو میکشن

😂😂😂😂

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
ینی نی نی یار شب نصف شبی تو تختش نیست؟تخمه نمیخوره؟

حالا اونو نمیدونم 

من فکر کردم با گوشی تو خونه نشستن که😂😂تصورم کلن تغییر کرد 

مگ مرد هم نی نی یاره😐چرا مردا هستن

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)