2777
2789

بچه ام زیاد به من وابسته نیست

شاید وابسته اس

شوهرم میگه خیلی بهت وابسته اس

اما به نظرم بیشتر به شوهرم وابسته اس

اما من روز به روز بیشتر مجذوب بچه ام میشم 

انقدری برام وجودش و آرامشش مهمه که بیشتر مراقب سلامتی و اندام و پوست و کارم و آدمای دور و اطرافم هستم 

تازگی هی راه رفتنشو میبینم قربون صدقه قد فسقلیش میرم 

انقدر بهش وابسته ام که وقتی پیشم نیست همش عکسا و فیلماشو میبینم و لباسشو بو میکنم

شما هم اینجوری هستید؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداحفظش كنه منم همينم دقيقا با هرخنده و ذوقش من چن سال جوونتر ميشم وقتي خوابه شديدا دلتنگش ميشم كلا  پسرم اولويت منه

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
فردا تولد پسرمه  تولد یک سالگیش هیچوقت برا هیچ. روزی انقد دل تو دلم نبوده  هیچوقت فکر ن ...

دقیقا😍😍😍

فردا تولد پسرمه  تولد یک سالگیش هیچوقت برا هیچ. روزی انقد دل تو دلم نبوده  هیچوقت فکر ن ...

دقيقا

يه وقتايي با خودم فكر ميكنم كه اگه يه روزي مجبور شم بين خودمو پسرم انتخاب كنم چي ميشه و تو هر اتفاق و شرايطي بي درنگ پسرمو انتخاب ميكنم 

البته فكر كنم بيشتر مادرا همينن😍

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
خداحفظش كنه منم همينم دقيقا با هرخنده و ذوقش من چن سال جوونتر ميشم وقتي خوابه شديدا دلتنگش ميشم كلا& ...

وای خدا

دخترم همش یکسال و نیمشه میره روسری برام میاره میگه مامان ماسک میگم کجا؟میگه بریم بدو بدو 

ماسک براش میزنم دستاشو توی هوا نگه میداره تا جایی نخوره بعد میریم توی پارکینگ خونه بدو بدو میکنیم 

انقدر خوشمزه شده 

2810