2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم این کار رو کرده که ببینید و دیگه توی این گرونی پا نشید برید خونشون.

وگرنه هیچ ادم عاقلی همچین کاری رو جلوی مهمونش انجام نمیده حتی اگه تو حموم هم غذا رو پخته باشه قبل از رسیدن مهمونش میبره میزاره رو گاز که چیزی نفهمه و باعث ناراحتی یا دور ریختن غذاش بشه واقعا دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه خیلی عجیبه برام

وااای فک کن از موها و ریش زده شده شوهر خاله هم تو غذا باشع🤮🤮🤣

پشم های زیر بغل و اونجا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
بیشتر ببینید
نمیدونم چرا  باور نکردم 😕

خیلی سعی کرد قبل پربازدید بشه موفق نشد این یکی گرفت 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
بیشتر ببینید