2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشونو از پوشک گرفتن، خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 50 پست

من البته برای جایزه از کپسولایی که تو دیجی کالا هست و میندازن تو اب جوش و شکلک ازش در میاد خریده بودم. چون اونا رو خیلییییی دوست داشت شده بخاطر جایزه هم در عرض یک هفته کلا از پوشک گرفتمش. شبا هم نبستم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
وقتی ک میخاد دسشویی کنه بهش جایزه بده و تقویقش کن وقتیم تو شلوارش دسشویی میکنه خیلی با شدت دعواش نکن ...

جایزه اینا رو امتحان کردم، ملین هم دادم، به خدا همش صبر و مهربونی بود اما کار خودشو میکرد، الان دیگه به شدت عصبیم 

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من البته برای جایزه از کپسولایی که تو دیجی کالا هست و میندازن تو اب جوش و شکلک ازش در میاد خریده بود ...

منم گرفتم، کپسولای جادویی، اما کلا با جایزه کارش راه نمیوفته

چه ایده خوبی، شاید واقعا جواب بده،گو اینکه باید صبور باشم و به شدت عصبی شدم اما ممنون از جوابت، حتما ...

حتما امتحان کن. بدون عصبانیت. چون تو روان بچه خیلیییییی تاثیر میزاره.

منم اون زمان کارمند بودم  پرستارم ک واقعا طاقت فرساست

ولی با کمی صبوری زود حل میشه. بخوای عکس کپسولا رو هم واست بفرستم. ارزونم هستن 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
2804
منم گرفتم، کپسولای جادویی، اما کلا با جایزه کارش راه نمیوفته

اهان پس هیچ..

راستی علت اینکه مدفوع رو تو دستشویی نمیکنه چیه؟ 

نمیتونه نگه داره یا میترسه یا چی.؟

عزیزم منم بچمو از ۱۸ ماه شروع کردم تا ۲۱ ک کامل گف اول ک شروع کردم از مدفوعش میترسید دیگ میگفتم دستش ...

از این مبدلای توالت فرنگی هم گرفتم که نبینه عزیزم، اما اصلا گوش نمیده، موندم چه کنم  

بعد همین تاپیک به راه افتاد، عالی حرف میزنه عزیزم، البته من با گفتاردرمان مشورت کردم و گف مشکلی نیست و به خاطر شرایط کرونا و قرنطینه و رفت و امد کم بوده

اهان پس هیچ.. راستی علت اینکه مدفوع رو تو دستشویی نمیکنه چیه؟  نمیتونه نگه داره یا میترسه یا ...

فک کنم چون یبوست شد ، درد کشید و ...

فک کنم چون یبوست شد ، درد کشید و ...

پس اول ملین زیاد بهش بده. 

هرجا هم کثیف کرد بده خودش بشوره.. 

بعدش میبینی کم کم عادت کرد و ترک کرد کارشو

چقدر دیر از پوشک گرفتی گلم،بگو لباست کثیف میشه باهاش صحبت کن انشالله درست میشه

قبلش یک بار امتحان کردم به هیچ عنوان همکاری نکرد،

گفتم اما انگار نه انگار

پس اول ملین زیاد بهش بده.  هرجا هم کثیف کرد بده خودش بشوره..  بعدش میبینی کم کم عادت کرد ...

ایشالا، ممنون ازت

از این مبدلای توالت فرنگی هم گرفتم که نبینه عزیزم، اما اصلا گوش نمیده، موندم چه کنم     ب ...

گلم پس وقتشو بدون مثلا از حالتاش تا پیپی نکرده ببرش سرویس مجبورکن بشینه با آب بازی مشغولش کن ببین چی میشه....خداروشکر گلم انشالله بچه منم شروع کنه ..اره اینم میشه چون منم شهر غریبم کلا فقط صبح تا شر خودمو میبینه منم چقدر میتونم حرف بزنم😑😑همبازی نداشته فقط با تی وی...

İyi ki sevmişim seni
گلم پس وقتشو بدون مثلا از حالتاش تا پیپی نکرده ببرش سرویس مجبورکن بشینه با آب بازی مشغولش کن ببین چی ...

همون تی وی مشکل سازه، ایشالا دخترت به زودی مثل بلبل حرف میزنه

برا مدفوع 

ببین  براش رنگ انگشتی بخر.هربار رفت تو دستشویی انجام داد.بتونه از رنگ استفاده کنه و  بازی کنه

قبلش  یبار بذار رنگ  رو شیشه بوفه اینا بکشه ببینه چقد حال میده این بازی

بعدش بگو هدبار بری دستشویی پی پی کنی رنگ انگشتی بهت میدم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
برا مدفوع  ببین  براش رنگ انگشتی بخر.هربار رفت تو دستشویی انجام داد.بتونه از رنگ استفا ...

باشه عزیزم ، اینم امتحان نکردم، البته جایزه و بازی بوده اما رنگ انگشتی رو امتحان نکردم، ممنون

2809