من البته برای جایزه از کپسولایی که تو دیجی کالا هست و میندازن تو اب جوش و شکلک ازش در میاد خریده بودم. چون اونا رو خیلییییی دوست داشت شده بخاطر جایزه هم در عرض یک هفته کلا از پوشک گرفتمش. شبا هم نبستم
G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم منم بچمو از ۱۸ ماه شروع کردم تا ۲۱ ک کامل گف اول ک شروع کردم از مدفوعش میترسید دیگ میگفتم دستش ...
از این مبدلای توالت فرنگی هم گرفتم که نبینه عزیزم، اما اصلا گوش نمیده، موندم چه کنم
بعد همین تاپیک به راه افتاد، عالی حرف میزنه عزیزم، البته من با گفتاردرمان مشورت کردم و گف مشکلی نیست و به خاطر شرایط کرونا و قرنطینه و رفت و امد کم بوده
«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
از این مبدلای توالت فرنگی هم گرفتم که نبینه عزیزم، اما اصلا گوش نمیده، موندم چه کنم ب ...
گلم پس وقتشو بدون مثلا از حالتاش تا پیپی نکرده ببرش سرویس مجبورکن بشینه با آب بازی مشغولش کن ببین چی میشه....خداروشکر گلم انشالله بچه منم شروع کنه ..اره اینم میشه چون منم شهر غریبم کلا فقط صبح تا شر خودمو میبینه منم چقدر میتونم حرف بزنم😑😑همبازی نداشته فقط با تی وی...