2777
2789
فقط بعضی وقتا الکی میخوره ولی زیاد چیزی نمیاد بعضی وقتا هم سفته به دهنش نمیاد
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
عزیزم میشه من ی سوال بپرسم البته راجع ب تایپکت نیست
گر نگهدارنده ی من آن است که من می دانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... خداجونم شکرت که باردارشدم و رحمتت رو شامل حالم کردی فرزندی سالم وصالحی بهم عطا کن ... دامن همه ی منتظر هارو هم سبز کن ان شا الله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ی تایپک خوندم ی کاربر نوشته بود زیره رو تو اب جوش دم میکنه و نباتم توش میریزه و مبخوره هم شیرش زیادشده هم نفخ شکم ازبین میره
گر نگهدارنده ی من آن است که من می دانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... خداجونم شکرت که باردارشدم و رحمتت رو شامل حالم کردی فرزندی سالم وصالحی بهم عطا کن ... دامن همه ی منتظر هارو هم سبز کن ان شا الله...
شما قبل اینکه پریود بشی و بفهمی بارداری نوک سینه هات درد نمیکرد اخه من فردا موعد پریمه اما هفت روزه نوک سینه م میسوزه و درد داره
اون زیره رو دم کن با نبات بخور
2810