2777
2789
عنوان

مهریه تان چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 250 پست
تینی واقعا 124000 بوسه رو زدن تو عقدنامتون؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1014 سکه طلا ، سه دنگ خونه به نظرم بستگی به خانواده ها داره ، تو خانواده من و همسرم این مهریه عادیه ولی من به دوستام که میگم باور نمیکنن هرچند تاحالا فقط سه دنگ به نامم شده و مهریه در اکثر مواقع یه عدد میمونه
500تا با مخلفاتش از قدیم گفتن ازدواج هندونه در بستست و هر چقدرم ادم تحقیق کنه بازم ریسکش زیاده مهریه باید باشه نه واسه اینکه زندگی رو حفظ کنه.اصلاااااااااااااااااااااااااااا ولی اگه همسر ادم نامردی بود و خواست زنش رو از زندگیش بیرون کنه حداقل پولی برای گذران زندگیش داشته باشه خیلی از خانمهای ایرانی خانه دارن و پولی پس انداز نمی کنن. قانونهای طلاقم که خدا رو شکر همش به نفع خانمهاست زنهای ایران که فقط یه مهریه داشتن اونم انقدر تبصره به نافش بستن که عملن چیزی نصیب خانمها نمی شه پس برو با خیال راحت زنت رو بگیر 100000000000000000000تا هم سکه بزن والااااااااااااااااااااااااااااااا
مهریه من 214 تاس و سفر حج که تو عقد با شوهرم رفتم.. تو زندگی خودم که مهریه تاثیری نداشته اما دورو برم زیاد میبینم که مهریه طرف کمه شوهرش خیلی راحت میگه طلاقت میدم مهریتم میدم!و خیلیا مهریه بالا دارن و مرد نمیخواد با زن زندگی کنه چون مهریه خیلی بالاس و توان پرداختشو نداره زندگی میکنه!!
سلام من 114 تا سکه و 2 تا سفر حج اما بعد 4 سال از زندگی مشترک بخشیدمش . و اینکه زیاد یا کمش چه تاثیری داره ، به نظر من بستگی به طرفت داشتم . البته من برای بخشیدن مهریه ام دلایل خودم رو دارم . اما هیچوقت به اکتفا حرف این و اون برا زندگیتون تصمیم نگیرید، زندگی ها با هم فرق دارن ، چون آدما با هم متفاوتند