2777
2789

من همیشه به پزشکی علاقه داشتم از بچگی هم درسم عالی بود و هدفم همین بود اما سال آخری که کنکور داشتم انگار اون حس اراده و هدف تو من مرد بدون هیچ دلیلی . و اونسال نخوندم و بعد اونم دوساله پشت کنکورم الانم دارم میخونم ولی حس میکنم دیگه پزشکی یا رشته های دیگه تجربی رو دوست ندارم باورم نمیشه هدف دوازده ساله ام رو دیگه دوست نداشته باشم اصلا نمیدونم چی میخوام و بعضی وقتا میگم برم درسش رو بخونم یکی از رشته های خوب تجربی رو ولی برای شغل برم سراغ چیز دیگه شده دچار سردرگمی بشید خیلی اذیتم که هیچ هدفی ندارم و فقط میخونم یک چیزی قبول بشم ولی ازش لذت نمیبرم 

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوسال اخر دبیرستان اینجوری شدم دلیلشم خودم میدونستم بعدم تو دانشگاه ترک تحصیل کردم و همچنان ننتظ ...

بازم خوبه دلیلش رو میدونی ولی من حتی دلیل این یهو بی علاقه شدنم رو نمیدونم

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

اره منم همینجوری بودم  سال ۱۰م میگفتم فقد پیراپزشکی و فلان ... اما سال ۱۱م کلاا دلمو زد  ...

راضی هستی از رشته ات؟

بازم خوبه دلیلش رو میدونی ولی من حتی دلیل این یهو بی علاقه شدنم رو نمیدونم

شاید حرفای رسانه ها خانواده مشاورای تحصیلی معلما مجموعشون این نتیجه رو برات رقم زده

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393