2777
2789
عنوان

شربت اشتها آور

121 بازدید | 11 پست

سلام خانما بخدا من دیگه دارم روانی میشم دوس دارم فقط بشینم گریه کنم بچم اینقدر بدغذاس اشتهام نداره تورو خدا اگه شربت اشتهای خوب بلدین بگین ،زینک دادم سانستول ،بی بی کر چن مدل دیگه تاثیر نداشته زیاد فقط با سیپروهیپتادین خوب بود از عوارضش ترسیدم دیگه ندادم چکااااار کنم

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالشه

۴سال و چهار ماه

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
چندسالشه عزیزم؟ پسره یا دختر؟ قد و وزنش چنده الان؟؟

دختر چهار سال چهار ماه وزنش تقریبا پونزده هست یک ماه پیش وزن گرفتم 

۴سال و چهار ماه

بعد تعطیلات ببر پیش حسین علی مددی تو مرکز طبی کودکان قبلش از بیمارستان باید نوبت بگیری پیگیری کن از این دکتر عزیز الهی خیر ببینه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
بعد تعطیلات ببر پیش حسین علی مددی تو مرکز طبی کودکان قبلش از بیمارستان باید نوبت بگیری پیگیری کن از ...

عزیزم کدو شهرین شما

تهران

من ساکن بندر عباسم دکترم بردم میگن زورش نکنین همه چی نرمال بذار هرچی دوست داره ولی فقط بذاریش بستنی مشکلات میخوره 

من ساکن بندر عباسم دکترم بردم میگن زورش نکنین همه چی نرمال بذار هرچی دوست داره ولی فقط بذاریش بستنی ...

اتفاقا از بندر عباس مریض پر مرکز طبی کودکان 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞