هاااا من از راهنمایی کردنم ☆20☆ بوده...😎👍
شامی کباب ما به این صورته....
1-گوشت مخلوط گوسفند و گوساله با چربی (90% مواقع گوشت شتر استفاده می کنیم)
2-پیاز و سیب زمینی
3-ادویجات زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک
ما به هیچ عنوان آب پیاز و نمیگیریم و آرد و نان سوخاری و هیچ چیز دیگه ی اضافه نمیکنیم ...
✔اگر امکانش بود گوشت رو دوبار چرخ کنید بهتره....
نکته مهم در شامی کباب اینکه در اضافه کردن زردچوبه دست و دلباز باشی...(مهمترین نکته اس)
پیاز رو رنده متوسط یا ریز (زیاد ریز نکن که پوره آبدار بشه) و اگر مایل بودید همراه گوشت چرخ کنید که عالی میشه...
اندازه شامی کباب باید قد کف دست باشه نه کوچیک تر با شعله متوسط
اینهارو رعایت کنی عطر شامی تا سر کوچه می پیچه(آرد و تخم مرغ و گرفتن اب پیاز باعث میشه شامیا عطرشونو از دس بدن)